Ermenek Pamuklu Köyü

Ermenek Pamuklu Köyü

Pamuklu köyü haberleri, Ermenek Pamuklu köyü güncel son dakika gelişmeleri, Pamuklu köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Karaman köyleri arasında yer alan Pamuklu köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Ermenek Pamuklu köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Pamuklu köyü son dakika gelişmeleri, Pamuklu köyüne özgü yemekler, Ermenek Pamuklu köyünün tarihi, Pamuklu köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Pamuklu köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Pamuklu, Karaman ilinin Ermenek ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Pamuklu Köyü Resimleri ve Pamuklu köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Ermenek Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Ermenek Karaman Arası Kaç Km? Ermenek Hava Durumu? Karaman Köyleri ve Ermenek Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Karamanlı iseniz Karaman Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Karamanlı Ünlüler arasında Ermenek Pamuklu Köyünde doğan biri var mı? Ermenek Doğumlu Ünlüler Kimler?

Pamuklu, Karaman ilinin, Ermenek ilçesine bağlı bir köydür.

Köyün eski adı “Genne”dir. Köyde, Nallıca denilen alçak vadide yörenin en güzel pamuğu yetiştirildiği için köye “Pamuklu” ismi verilmiştir.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.