Eruh Okçular Köyü

Eruh Okçular Köyü

Okçular köyü haberleri, köyün güncel son dakika gelişmeleri, Okçular köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Siirt köyleri arasında yer alan Okçular köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Eruh Okçular köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Okçular köyü son dakika gelişmeleri, Okçular köyüne özgü yemekler, Eruh Okçular köyünün tarihi, Okçular köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Okçular köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Köyün adı, 1928 yılı kayıtlarında Tiri olarak geçmektedir. Daha önceden Pervari'ye bağlı olan köy, 14 Ağustos 2014 tarihinde Eruh'a bağlandı.

Köy; Siirt il merkezine 115 km, Pervari ilçe merkezine 70 km uzaklıktadır. Köy sonradan bağlandığı Eruh ilçe merkezine 48 km mesafededir

Okçular, Siirt ilinin Eruh ilçesine bağlı bir köyüdür. Yolunuz Güneydoğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Okçular Köyü Resimleri ve Okçular köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Eruh Haberleri ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Siirt yöresine özgü haber kanalı var mı? Eruh Siirt Arası Kaç Km? Eruh Hava Durumu? Siirt Köyleri ve Eruh Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir. 

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Siirtli iseniz Siirt Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Siirtli Ünlüler arasında Eruh Okçular Köyünde doğan biri var mı? Eruh Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.