Erzin Yoncadüzü Köyü

Erzin Yoncadüzü Köyü

Yoncadüzü Köyü haberleri, Erzin Yoncadüzü köyü güncel son dakika gelişmeleri, Yoncadüzü köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Hatay Köyleri Arasında yer alan Yoncadüzü köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Erzin  Yoncadüzü köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Yoncadüzü köyü son dakika gelişmeleri, Yoncadüzü köyüne özgü yemekler, Erzin  Yoncadüzü köyünün tarihi, Yoncadüzü köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Yoncadüzü köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Yoncadüzü, Hatay ilinin Erzin  ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Yoncadüzü bölgesi bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Yoncadüzü köyü resimleri ve Yoncadüzü köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Erzin Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Yoncadüzü bölgesi yöresine özgü haber kanalı var mı? Erzin Hatay Arası Kaç Km? Erzin Hava Durumu? Erzin Köyleri ve Hatay Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Hataylı iseniz Hatay Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Hataylı Ünlüler arasında Erzin  Yoncadüzü Köyünde doğan biri var mı? Erzin Doğumlu Ünlüler Kimler?

Yoncadüzü mahallesi Hatay ilinin Erzin ilçesine bağlı olan mahalledir.Hatay iline 103, Erzin ilçesine 2 km mesafededir. Doğusunda Nur dağları yer alır. Yoncadüzü mahallesi bulunduğu mevki itibar ile doğu tarafı dağlık batı yönü düzlük bir alandadır. Kuzeyinde Gökdere mahallesi,güneyinde bağlı olduğu Erzin ilçesi batısında Akdeniz, doğusunda Gavur dağları bulunmaktadır. Mahallenin iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köy halkının geçim kaynağı tarım ve hayvancılığa dayalıdır.
Mahallenin ilköğretim okulu vardır. İçme suyu şebekesi vardır ancak kanalizasyon şebekesi yoktur. Sağlık evi vardır fakat sağlık ocağı yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum