Eski birlik başkanı Yılmaz Çimen toprağa verildi

Eski birlik başkanı Yılmaz Çimen toprağa verildi

Çorlu Şoförler Odası'nın ve Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin geçmiş dönem başkanlarından ve yakalandığı rahatsızlık sebebiyle...

Çorlu Şoförler Odası'nın ve Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin geçmiş dönem başkanlarından ve yakalandığı rahatsızlık sebebiyle hayatını kaybeden Yılmaz Çimen toprağa verildi.

Çorlu Şoförler Odası'nın uzun yıllar başkanlığını yapan ve geçtiğimiz dönem Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı olarak görev yapan 72 yaşındaki Yılmaz Çimen hayatını kaybetti. Çimen'in cenazesi Çorlu Merkez Camii'nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Çorlu Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Yılmaz Çimen'in cenazesine AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün, CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Sami Kayın, esnaf odalarının başkanları, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile Çimen ailesinin yakınları katıldı.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.