Eşme Dereköy Köyü

Eşme Dereköy Köyü

Davutlar Köyü haberleri, Eşme Davutlar köyü güncel son dakika gelişmeleri, Davutlar köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Uşak Köyleri Arasında yer alan Davutlar köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Eşme  Dereköy Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Dereköy Köyü son dakika gelişmeleri, Dereköy Köyü ne özgü yemekler, Eşme Dereköy Köyü nün tarihi, Dereköy Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Dereköy Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Dereköy Köyü, Uşak ilinin Eşme ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Ege bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Dereköy Köyü Resimleri ve Dereköy Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Eşme Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Ege yöresine özgü haber kanalı var mı? Eşme Uşak Arası Kaç Km? Eşme Hava Durumu? Uşak Köyleri ve Eşme Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Uşaklı iseniz Uşak Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Uşaklı Ünlüler arasında Eşme  Dereköy Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Eşme Doğumlu Ünlüler Kimler?

Dereköy, Uşak ilinin Eşme ilçesine bağlı bir köydür.

Köy halkı tarım ve hayvancılıkla geçimini sağlamaktadır. 2013 yılı verilerine göre köyde 5800 küçükbaş, 1100 büyükbaş hayvan bulunmaktadır[1]. Dereköy göletinin sağladığı sulama sayesinde, sulu tarım da yapılmaktadır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.