Esnaf Odaları Birlik Başkanı Bahamettin Öztürk:

Esnaf Odaları Birlik Başkanı Bahamettin Öztürk:

Kırşehir'de 30'uncusu düzenlenen Ahilik haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen programlar hakkında açıklamada bulunan Esnaf Odaları Birlik Başkanı...

Kırşehir'de 30'uncusu düzenlenen Ahilik haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen programlar hakkında açıklamada bulunan Esnaf Odaları Birlik Başkanı Bahamettin Öztürk, Kırsehir'in Ahilere yakışır bir sınav verdiğini söyledi.

Birlik Başkanı Öztürk, "Türkiye genelinde yapılan kutlamaların merkezi Kırşehir, bu nedenle yapılan etkinlikler kadar kutlamalara katılan misafirlerin de Ahiliğin önemini kavraması açısından Kirsehirlilerin gösterdiği misafirperverlik önemli bir hal aldı.

Kırşehir'de esnafımız kadar vatandaşlarımızda gerekli duyarlılığı gösterdi. İlk günden son güne kadar Kırşehir bütün birimleri ile Ahilik üzerine çalışmalar gösterdi. Gelen misafirlerinde memnuniyetle Kırşehir'den ayrıldığını düşünüyoruz. Her geçen dönem kutlamalar daha fazla görsellik kazandığı gibi Ahiliğin kavramsal olarak da geliştiğinin farkına varıyoruz" dedi.

Eksikliklerin de olduğunu ifade eden Öztürk, "Elbette eksikliklerimiz de vardı. Bu tür etkinliklerde eksiklik aramak doğru değildir. Her dönem bir önceki kutlamaların analizi yapılarak eksikliklerde gideriliyor. Önemli olan Ahiliğin özünün kavranması ve herkesin Ahiliğin baş şehrinin Kırşehir olduğunu bilmesi Esnaf Odaları Birliği olarak "Ben demek yerine biz" anlayışını hakim kılan bir yönetim sergilemeye çalışıyoruz. Bu noktada bizlere destek sunan herkese teşekkürü bir borç biliriz.

Ahi Evran'ın yıllar önce başlattığı örnek teşkilatlanma şimdi hepimizin ihtiyacı olan tek şeydir. Bu nedenle eksikleri değil teşkilatın markalasmasini görebilmek gerekir" diye konuştu.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.