Esnaf Odaları Birlik Başkanı Bahamettin Öztürk: “Ahilik Kutlamaları Kırşehir’de bir hafta sürecek”

Esnaf Odaları Birlik Başkanı Bahamettin Öztürk: “Ahilik Kutlamaları Kırşehir’de bir hafta sürecek”

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk, 30.'su başlayacak olan "Ahilik Haftası" kutlamalarının Kırşehir'de 1 hafta boyunca devam...

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk, 30.'su başlayacak olan "Ahilik Haftası" kutlamalarının Kırşehir'de 1 hafta boyunca devam edeceğini açıkladı.

Ahiliğin Kırşehir'de çok önemli. Bir değer olduğunu ifade eden Öztürk, bütün dünyaya Ahiliği tanıtarak prensiplerini yaşatmaya çalıştıklarını anlattı.

Birlik Başkanı Öztürk, "Bu yıl 18-24 Eylül tarihleri arasında 30.Ahilik Haftası kutlama programı esnaf bayramı start verecek. Türkiye genelinde aynı gün kutlanacak olan esnaf bayramı sadece Kırşehir'de 1 hafta sürecek. Herhangi bir hata yapmamak için sürekli toplantılar yapıyoruz. Ahiliği iyi tanıtmamız gerekiyor. Kırşehir için Ahilik çok önemli"dedi.

Kutlamaların son 8 yılda dolu dolu geçmekte olduğunun da farkında olduklarını söyleyen Öztürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere devlet kademesinin tamamının da Ahiliğe destek sunduğunun farkında olduklarını ifade etti.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.