Etimesgut Bahçekapı Köyü

Etimesgut Bahçekapı Köyü

Bahçekapı Köyü Haberleri, Etimesgut Bahçekapı Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Bahçekapı Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Ankara Köyleri Arasında Yer Alan Bahçekapı Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

Etimesgut Bahçekapı köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Bahçekapı köyü son dakika gelişmeleri, Bahçekapı köyüne özgü yemekler, Etimesgut Bahçekapı köyünün tarihi, Bahçekapı köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Bahçekapı köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Bahçekapı, Ankara ilinin Etimesgut ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Bahçekapı Köyü Resimleri ve Bahçekapı köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Etimesgut Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Etimesgut Ankara Arası Kaç Km? Etimesgut Hava Durumu? Ankara Köyleri ve Etimesgut Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Ankaralı iseniz Ankara Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Ankaralı Ünlüler arasında Etimesgut Bahçekapı Köyünde doğan biri var mı? Etimesgut Doğumlu Ünlüler Kimler?

Bahçekapı, Ankara ilinin Etimesgut ilçesine bağlı bir mahalledir.

Halk arasında daha çok Şaşmaz olarak bilinir. Çok önceki yıllarda, bölgede Şaşmaz isimli çamaşır suyu fabrikasından başka bina bulunmadığından, halk arasında bu şekilde isimlendirilmiş ve öyle kalmıştır.

Ankara'nın Etimesgut ilçesinden başlayan Bahçekapı mahallesi içerisinde Şaşmaz Oto Sanayi Sitesi, Coca-Cola fabrikası, Atatürk Orman Çiftliği'nin bir kısmı, TCDD Behiçbey Tesisleri ve Güvercinlik Askeri Havaalanı vardır. Ankara Çayı çevreler. İstanbul Yolu kenarında kuruludur.

Ankara iline 15 km, Etimesgut ilçesine 5 km uzaklıktadır. Batıkent'e 4 km uzaklıktadır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.