Etimesgut Ballıkuyumcu Köyü

Etimesgut Ballıkuyumcu Köyü

Ballıkuyumcu Köyü Haberleri, Etimesgut Ballıkuyumcu Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Ballıkuyumcu Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Ankara Köyleri Arasında Yer Alan Ballıkuyumcu Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

Etimesgut Ballıkuyumcu köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Ballıkuyumcu köyü son dakika gelişmeleri, Ballıkuyumcu köyüne özgü yemekler, Etimesgut Ballıkuyumcu köyünün tarihi, Ballıkuyumcu köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Ballıkuyumcu köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Ballıkuyumcu, Ankara ilinin Etimesgut ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Ballıkuyumcu Köyü Resimleri ve Ballıkuyumcu köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Etimesgut Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Etimesgut Ankara Arası Kaç Km? Etimesgut Hava Durumu? Ankara Köyleri ve Etimesgut Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Ankaralı iseniz Ankara Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Ankaralı Ünlüler arasında Etimesgut Ballıkuyumcu Köyünde doğan biri var mı? Etimesgut Doğumlu Ünlüler Kimler?

Ballıkuyumcu, Ankara ilinin Etimesgut ilçesine bağlı bir mahalledir.

2014 yılına kadar kadar Yenimahalle ilçesine bağlı iken, 2014 Yılında 6360 sayılı yasa ile Etimesgut ilçesine bağlanmıştır. Ankara iline 34 km, Etimesgut ilçesine 25 km uzaklıktadır.

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
1
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.