Etimesgut Elvankent Köyü

Etimesgut Elvankent Köyü

Elvankent Köyü Haberleri, Etimesgut Elvankent Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Elvankent Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Ankara Köyleri Arasında Yer Alan Elvankent Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

Etimesgut Elvankent köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Elvankent köyü son dakika gelişmeleri, Elvankent köyüne özgü yemekler, Etimesgut Elvankent köyünün tarihi, Elvankent köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Elvankent köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Elvankent, Ankara ilinin Etimesgut ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Elvankent Köyü Resimleri ve Elvankent köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Etimesgut Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Etimesgut Ankara Arası Kaç Km? Etimesgut Hava Durumu? Ankara Köyleri ve Etimesgut Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Ankaralı iseniz Ankara Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Ankaralı Ünlüler arasında Etimesgut Elvankent Köyünde doğan biri var mı? Etimesgut Doğumlu Ünlüler Kimler?

Elvankent, Ankara ilinin Etimesgut ilçesine bağlı bir mahalledir.

Elvankent, Ankara'da bir toplu konut alanıdır. Etimesgut ile Sincan arasında Etimesgut ilçesine bağlıdır. Emlakbankası Elvankent Konutları ile başlayan yerleşim onlarca kooperatif sitesiyle büyük bir konut merkezine dönüşmüştür. 2004 yılında bölgeye resmi olarak Atakent adı verilmiştir.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.