Etimesgut Güzelkent Mahallesi

Etimesgut Güzelkent Mahallesi

Güzelkent Mahallesi Haberleri, Etimesgut Güzelkent Mahallesi Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Güzelkent Mahallesi İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Habgüzelkent, Ankara Köyleri Arasında Yer Alan Güzelkent Mahallesinde Vefat Edenler

Etimesgut Güzelkent mahallesi düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Güzelkent mahallesi son dakika gelişmeleri, Güzelkent mahallesine özgü yemekler, Etimesgut Güzelkent mahallesinün tarihi, Güzelkent mahallesi nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Güzelkent mahallesine ait habgüzelkent, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Güzelkent, Ankara ilinin Etimesgut ilçesine bağlı bir mahalledir. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu mahallesinin yakınlarından geçiyorsanız Güzelkent mahallesi Resimleri ve Güzelkent mahallesi videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Etimesgut Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Etimesgut Ankara Arası Kaç Km? Etimesgut Hava Durumu? Ankara Köyleri ve Etimesgut Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Ankaralı iseniz Ankara Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Ankaralı Ünlüler arasında Etimesgut Güzelkent mahallesinde doğan biri var mı? Etimesgut Doğumlu Ünlüler Kimler?

Güzelkent, Ankara ilinin Etimesgut ilçesine bağlı bir mahalledir.

Eryaman Mahallesi ile Fatih Mahallesi arasındadır.

Ankara'nın son dönem modern yerleşim projeleri burada uygulanmaktadır. Yüksek katlı binalar ile villalardan oluşmaktadır.

Çevresinde Göksu Parkı ve Harikalar Diyarı dinlence yerleri bulunmaktadır.

Mahalle çevresinde çok sayıda alışveriş merkezi vardır. Mahalle İstanbul Yolu'na, Ayaş Yolu'na ve Ankara Çevre Yolu'na oldukça yakındır.

Güzelkent Anadolu Lisesi burada bulunmaktadır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.