Evden çıkmadan market alışverişi yapın!

Evden çıkmadan market alışverişi yapın!

Koronavirüs salgını nedeniyle hem izolasyonu sağlamak hem de virüsü dışarıdan eve getirmemek için market alışverişlerinizi online yapabilirsiniz. İşte online market alışverişi yapabileceğiniz sanal market uygulamaları...

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte kişiler market alışverişlerini artık oturduğu yerden yapabiliyor. Çeşitli firmalar ve uygulamalar dilediğiniz ürünleri kapınıza kadar getiriyor. Koronavirüs salgınının zirve yaptığı bu dönemde virüsü eve getirmemek ve izolasyonunuzu korumak adına online market alışverişi yapabileceğiniz sanal market uygulamalarını sizin için derledik...

1. Migros Sanal Market

Online market alışverişi uygulamalarının başında Migros Sanal Market geliyor. Neredeyse en eski market hizmeti olan Migros Sanal Market, cazip kampanyalarıyla dikkat çekiyor. Migros mağazalarını kullanan uygulamanın 5,90 TL getirme ücreti bulunuyor.

migros.jpg

2. Şok Market

Online market servislerine Şok da dahil oldu. Online market servislerine tüm dünyada ilgi artarken, 2017'den bu yana bu alanda faaliyet gösteren Şok da, Cepte Şok ile pazara giriş yaptı. Cepte Şok'un daha önceki sürümünde sadece marketten alışveriş söz konusuyken, güncellenen versiyonda online ödeme ile ürünleri belirlediğiniz saatlerde teslim alabiliyorsunuz. Bu saatler kapsamında ürünlerin 1 saat içinde kapınıza geldiğini ekleyelim.

cepte-sok.png

Cepte Şok siparişlerinde alt limitin 50 TL olduğunu belirtelim. Sipariş sürecinde adresinize en yakın Şok market size atanıyor ve marketin stokları kapsamında siparişinizi verebiliyorsunuz. Teslimat ise market çalışanları tarafından gerçekleştiriliyor.

Görünen o ki; bu yeni sürüm ile birlikte Cepte Şok, online market pazarında önemli bir oyuncu olarak yer almaya hazırlanıyor. Bu zor dönemde eve teslimat seçeneği ve uygun fiyat politikasıyla Cepte Şok'a halkımızın yoğun ilgi göstereceğini söylemek mümkün. Yakın zamanda Migros Sanal Market'in 1000 kişiyi işe alacağını duyurduğunu düşünürsek, ilerleyen dönemde Cepte Şok'un da yeni bir istihdam yaratabileceğini söyleyebiliriz.

3- A101

Ucuz ürün mantığıyla yola çıkan A101 marketleri aynı mantığı online şubelerine de uyguluyor. Tedariğini A101 marketlerden sağlayan uygulama, reel marketlerde yaptığı tüm indirimleri online marketlerinde de uyguluyor. A101 online market uygulamasının tek olumsuz yanı ise ürünlerinizi kargoyla gönderiyor oluşu. Bu nedenle ürünleriniz en az 1 gün sonra elinize ulaşmış oluyor.

a-101.jpg

4. Getir

Online market alışverişi uygulamalarının en eskilerinden biri olan Getir uygulama ara yüzündeki kolay kullanımı ile dikkatleri çekiyor. Fiyat olarak diğer uygulamaların neredeyse hepsinden pahalı olan getir kaliteli hizmeti nedeniyle tercih edilen online market alışverişi uygulamaları arasında yer alıyor. Getir uygulamasının 4,90 TL gönderim ücreti bulunuyor.

getir.jpg

5- İstegelsin

İstegelsin 2017 yılında faaliyete giren bir online market alışverişi uygulaması. Ürün çeşitliliği, steril depolama ortamı ve hızlı servisiyle son dönemde dikkatleri çekti. Diğer firmalara göre uygun fiyatlı olması da istegelsin’in birçok kişi tarafından tam not almasını sağladı.

istegelsin.jpg

6- Banabi

Online market alışverişi uygulamalarına sonradan dahil olan banabi, yemeksepeti’nin yan firması olarak geçiyor. Yemeksepeti alt yapısı olması nedeniyle hızlı teslimat imkanı sunan banabi 2.50 TL gönderim ücretine sahip.

banabi.jpg

7- Bakkaldan

Bakkaldan uygulaması son dönemde en çok rağbet gören uygulamalardan bir tanesi. Bakkaldan firmasının kendi depoları yok sadece çevredeki kayıtlı bakkallardan sizlere gönderim sağlıyor. Tıpkı YemekSepeti mantığıyla çalışan uygulama, size en yakın bakkalı gösteriyor ve alışveriş yapmanızı sağlıyor. Online ödeme ve kredi kartı seçenekleri de bulunuyor.

bakkaldan.jpg

8- Happy.com.tr

Happy marketler zincirinin resmi uygulaması olan Happy.com.tr uygun fiyat seçenekleriyle dikkat çekiyor. Online ve kapıda ödeme seçeneği bulunan Happy.com.tr son dönemde kullanıcılar tarafından beğenilen uygulamalar arasında yer alıyor.

happy.jpg

9- CarrefourSA: Online Market

Online market mantığıyla yola çıkan ve tedariğini CarrefourSA marketlerinden yapan uygulama 4,90 TL sipariş ücreti bulunuyor.

carrefoursa.jpg

10- YunusOnline

Yunus marketler zincirinin resmi uygulaması olan YunusOnline sizlere en kolay market alışverişi imkanını sunuyor. Geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken uygulamada aynı zamanda size özel kampanyalar bulunuyor.

yunus-onine.jpg

11- Yanbakkal

ŞOK, BİM, A-101, Migros, Carrefour, File, Ekomini, Hakmar, UCZ, Makro, Kipa, Happy Center, Mopaş vs. manav, kasap, semt pazarından eve siparis istiyorsan, online market alışverişinde, sanal market alışverişinde sınır olmasın diyorsan, hemen başla!
Sahip olduğun market ya da bakkalı, online sipariş uygulaması aracılığı ile 5 dakika içinde internetten sipariş alabilir hale getirmek istiyorsan, hemen başla!

yanbakkal.jpg

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.