Evkur Yeni Malatyaspor kupada Ofspor ile eşleşti

Evkur Yeni Malatyaspor kupada Ofspor ile eşleşti

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur eleme maçlarında eşleşmeler belli oldu.

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur eleme maçlarında eşleşmeler belli oldu. 3. Tur'da İnegölspor'u eleyen E.Yeni Malatyaspor 4. Tur'da Trabzon temsilcisi Ofspor ile eşleşti.

Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu Kura Çekimi töreni, TFF Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda saat 15.00'te yapıldı. Kura çekimine, TFF yetkilileri ve kulüp temsilcileri katıldı.

Kupaya 3. Turda katılan Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, Bursa temsilcisi İnegölspor'u yenerek yükseldiği 4. Tur'da 3.Lig 1. Grup takımı Ofspor ile eşleşti. Müsabaka 24-25 ya da 26 Ekim tarihlerine Ofspor'un sahasında oynanacak.

Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda, 3. Eleme Turu müsabakaları sonucu tur atlayan 46 takımın yanı sıra Süper Lig'de geçen sezon sonunda oluşan puan sıralamasında 5 ila 13. sıralar arasında yer alan ve Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Atiker Konyaspor haricindeki 8 takım olmak üzere toplam 54 takım mücadele edecek.

Kupa eşleşmesini değerlendiren Evkur Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, kupa kolay rakip olmadığını söyledi.

Kupanın değişen statüsüyle birlikte artık daha heyecanlı ve çekişmeli geçeceğini söyleyen Ravcı, "3. Turda İnegöl'ü 2-0 gibi net bir skorla yenmiştik. 4.Tur'da Ofspor ile eşleştik. Kupa maçları çok farklı bir havada oynanıyor. Değişen statüsü ve tur atlayan takımların ekonomik anlamdaki kazançları bu müsabakaları daha da çekişmeli hale getirdi. İyi bir takımla eşleştiğimizi düşünüyorum. Daha öncede söyledim, biz kupada gidebileceğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Umarım bizim için hayırlı bir eşleşme olmuştur" diye konuştu.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.