Evli ve Öfkeli 20. Bölüm Fragmanı-İZLE 6 mart

Evli ve Öfkeli 20. Bölüm Fragmanı-İZLE, Evli ve Öfkeli dizisinin yeni bölümü olan 20. Bölümünü pazar akşamı ATV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Evli ve Öfkeli  dizisinin yeni bölümü olan 20. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Evli ve Öfkeli , yeni bölümleriyle pazar günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Atv'de yayınlanan Evli ve Öfkeli dizisi 20. Bölüm yeni fragman izle

Evli ve Öfkeli  dizisinin yeni bölümü olan 20. Bölümünü pazar akşamı ATV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Evli ve Öfkeli dizisinin yeni bölümü olan, 20. Bölümünü HD ve tek parça olarak Atv’den izleyebilirsiniz. Evli ve Öfkeli  Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Evli ve Öfkeli  dizisi yeni bölümleriyle pazar akşamı Atv’de...

Dilek, Seray, Esra ve Mine... Bu dört kadının ortak bir tek noktası vardı: Aynı mahallede büyümüş olmaları. Yolları tekrar kesiştiğinde gördüler ki başka hiçbir şekilde ortak noktaları yoktu! Olamazdı da!

Ama yanılıyorlardı. Bir ortak noktaları daha vardı. Kısa bir süre sonra anlayacaklardı; hepsi kocaları tarafından aldatılmıştı. Ve hepsi bedelini ödetmek istiyordu! İntikam için bir araya gelen 'ilk eşler kulübünün' dört uçuk kaçık üyesi, yıllar sonra yeniden kendilerini bulurlar. 

EVLİ VE ÖFKELİ 19.BÖLÜM İZLE

 

EVLİ VE ÖFKELİ 18.BÖLÜM İZLE

Aşkını itiraf etmeye hazır olan Esra, Murat'ın kapısındadır. Kapıyı Didem'in açması Esra'da hayal kırıklığı yaratır.

Esra için planlamadığı bir akşam başlamaktadır. Murat ise Esra'nın geliş sebebini öğrenmekte ısrarcıdır.

Mine, Hikmet Hanım'ın söylediklerini duymuş, hazmedememiştir. Bu durum Cenk ile aralarının açılmasına sebep olur. Bir hasta yakını, minnet duygusu ile Cenk ve Mine'ye sevgililer günü jesti yapar; oteline davet eder.

Araları açık olan ikili teklife sıcak bakmaz. Mine, kızlar ile birlikte otele gitmeye karar verir, zira Cenk'in bu tatili değerlendirmeyeceğine emindir.

Fakat gene planlar tutmaz, kızlar otele gittiğinde karşılarında Cenk, Tarık, Murat ve Macit'i görürler. Bu beklenmedik karşılaşma sürprizlerle dolu bir tatili müjdelemektedir.

 

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar