Evli ve Öfkeli 21. Bölüm Fragmanı-İZLE 13 mart

Evli ve Öfkeli 21. Bölüm Fragmanı-İZLE, Evli ve Öfkeli dizisinin yeni bölümü olan 21. Bölümünü pazar akşamı ATV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Evli ve Öfkeli  dizisinin yeni bölümü olan 21. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Evli ve Öfkeli , yeni bölümleriyle pazar günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Atv'de yayınlanan Evli ve Öfkeli dizisi 21. Bölüm yeni fragman izle

Evli ve Öfkeli  dizisinin yeni bölümü olan 21. Bölümünü pazar akşamı ATV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Evli ve Öfkeli dizisinin yeni bölümü olan, 21. Bölümünü HD ve tek parça olarak Atv’den izleyebilirsiniz. Evli ve Öfkeli  Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Evli ve Öfkeli  dizisi yeni bölümleriyle pazar akşamı Atv’de...

Dilek, Seray, Esra ve Mine... Bu dört kadının ortak bir tek noktası vardı: Aynı mahallede büyümüş olmaları. Yolları tekrar kesiştiğinde gördüler ki başka hiçbir şekilde ortak noktaları yoktu! Olamazdı da!

Ama yanılıyorlardı. Bir ortak noktaları daha vardı. Kısa bir süre sonra anlayacaklardı; hepsi kocaları tarafından aldatılmıştı. Ve hepsi bedelini ödetmek istiyordu! İntikam için bir araya gelen 'ilk eşler kulübünün' dört uçuk kaçık üyesi, yıllar sonra yeniden kendilerini bulurlar. 

EVLİ VE ÖFKELİ 20.BÖLÜM İZLE

Mine, Cenk ve babaannesinin ani gelişiyle zor durumda kalır. Ahmet, planı işlediği için memnundur. Dilek'in Tarık'a yazdığı mektubu üzerine alınan İbrahim, Dilek'e aşk mektubu yazar. 
 
Mektubu okuyan Dilek, Tarık'ın haklılığı karşısında kendini kötü hisseder; mektupta yazılanları Tarık asla bilmemelidir. Eski günlerine dönme mücadelesi veren Tarık evde parti verir ancak hiç bir şey eskisi gibi değildir. Sevda ile arası açık olan Engin ise Dilek'te kalmaktadır. Dilek, iyi niyetinden yine başına bela açmak üzeredir. 
 
Gündemde kızların mezun oldukları lisenin pilav günü vardır, İbrahim'in yazdığı aşk mektubu pilav gününe bomba gibi düşerken Seray geçmişte canlarını yakanlarla hesaplaşma peşindedir. Esra ve Dilek'in konuşmasını duyan Murat için ise yeni bir dönem başlamaktadır. 

EVLİ VE ÖFKELİ 19.BÖLÜM İZLE

 

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar