Evren Altınbaşak Köyü

Evren Altınbaşak Köyü

Altınbaşak Köyü Haberleri, Evren Altınbaşak Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Altınbaşak Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Habaltınbaşak, Ankara Köyleri Arasında Yer Alan Altınbaşak Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

Evren Altınbaşak köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Altınbaşak köyü son dakika gelişmeleri, Altınbaşak köyüne özgü yemekler, Evren Altınbaşak köyünün tarihi, Altınbaşak köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Altınbaşak köyüne ait habaltınbaşak, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Altınbaşak, Ankara ilinin Evren ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Altınbaşak Köyü Resimleri ve Altınbaşak köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Evren Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Evren Ankara Arası Kaç Km? Evren Hava Durumu? Ankara Köyleri ve Evren Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Ankaralı iseniz Ankara Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Ankaralı Ünlüler arasında Evren Altınbaşak Köyünde doğan biri var mı? Evren Doğumlu Ünlüler Kimler?

Altınbaşak, Ankara ilinin Evren ilçesine bağlı bir mahalledir.

Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.Ankara iline 180 km, Evren ilçesine 15 km uzaklıktadır. Ayrıca yerleşim yerinin 5.km aşağısında hirfanlı barajı bulunmaktadır.

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.