Evren İnebeyli Köyü

Evren İnebeyli Köyü

Inebeyli köyü haberleri, Evren Inebeyli köyü güncel son dakika gelişmeleri, Inebeyli köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberleri, Ankara köyleri arasında yer alan Inebeyli köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Evren Inebeyli köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Inebeyli köyü son dakika gelişmeleri, Inebeyli köyüne özgü yemekler, Evren Inebeyli köyünün tarihi, Inebeyli köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Inebeyli köyüne ait habinebeyli, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Inebeyli, Ankara ilinin Evren ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Inebeyli Köyü Resimleri ve Inebeyli köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Evren Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Evren Ankara Arası Kaç Km? Evren Hava Durumu? Ankara Köyleri ve Evren Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Ankaralı iseniz Ankara Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Ankaralı Ünlüler arasında Evren Inebeyli Köyünde doğan biri var mı? Evren Doğumlu Ünlüler Kimler?

Inebeyli, Ankara ilinin Evren ilçesine bağlı bir mahalledir.

Uzun yıllar önce Kırşehir'in Çiçekdağı köyünden geldiği rivayet edilmektedir.Ankara iline 185 km, Evren ilçesine 20 km uzaklıktadır.

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.