Evren Solakuşağı Köyü

Evren Solakuşağı Köyü

Solakuşağı köyü haberleri, Evren Solakuşağı köyü güncel son dakika gelişmeleri, Solakuşağı köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberleri, Ankara köyleri arasında yer alan Solakuşağı köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.a

Evren Solakuşağı köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Solakuşağı köyü son dakika gelişmeleri, Solakuşağı köyüne özgü yemekler, Evren Solakuşağı köyünün tarihi, Solakuşağı köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Solakuşağı köyüne ait habsolakuşağı, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Solakuşağı, Ankara ilinin Evren ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Solakuşağı Köyü Resimleri ve Solakuşağı köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Evren Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Evren Ankara Arası Kaç Km? Evren Hava Durumu? Ankara Köyleri ve Evren Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Ankaralı iseniz Ankara Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Ankaralı Ünlüler arasında Evren Solakuşağı Köyünde doğan biri var mı? Evren Doğumlu Ünlüler Kimler?

Solakuşağı, Ankara ilinin Evren ilçesine bağlı bir mahalledir.

Köy Oğuzların AVŞAR boyunun Solaklar kabilesindendir. 1866 öncesi Osmanlı imparatorluğu'nun yaptığı reformlardan sonra dağıtmak zorunda kalınan türkmen aşiretlerden birisidir.Ankara iline 177 km, Evren ilçesine 12 km uzaklıktadır.

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.