Eyyübiye’de kentsel dönüşüm başlıyor

Eyyübiye’de kentsel dönüşüm başlıyor

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eyyübiye'de değişimin başlangıcı olacak kentsel dönüşüm için kolları sıvadı.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eyyübiye'de değişimin başlangıcı olacak kentsel dönüşüm için kolları sıvadı. Başkan Ekinci, TOKİ Başkanı Ergün Turan ve yetkililerle kentsel dönüşümü masaya yatırdı.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, TOKİ Başkanı Ergün Turan, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, TOKİ Başkan Yardımcıları ve Daire Başkanlarıyla Eyyübiye'deki kentsel dönüşümü masaya yatırdı. Onikiler Mahallesi ve Yenice Mahallesinde yürütülecek kentsel dönüşümle ilgili konuların görüşüldüğü toplantıda, projesi tamamlanan Onikiler Mahallesiyle ilgili imzalanan protokolün artık uygulamaya konulacağı belirtildi.

Geçtiğimiz aylardaki Şanlıurfa temaslarında Eyyübiye ilçesine de ziyarette bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kentsel dönüşümle ilgili talimatı yerine getiriliyor. Göreve geldiği ilk günden itibaren Eyyübiye ilçesi ilgili kentsel dönüşüm konusunda çalışma yürüten Başkan Ekinci, bugün Ankara'da TOKİ yetkilileri ile bir araya gelerek, kentsel dönüşümle ilgili önemli bir adım attı. TOKİ kurmaylarıyla yapılan toplantıda, Onikiler Mahallesinin yanı sıra Yenice Mahallesiyle ilgili sunulan geleneksel Urfa mimarisine uygun proje de TOKİ yetkilileri tarafından kabul edildi. Ayrıca hayatlı evleri baz alan proje için de ihtiyaç duyulan alanın tahsisi, Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından TOKİ'ye yapıldı. Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eyyübiye ilçesinin her şeyin en güzeline layık olduğunu belirtti.

Eyyübiye’de kentsel dönüşüm başlıyor

Eyyübiye’de kentsel dönüşüm başlıyor

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.