Eyyübiye’de okul yolları kışa hazırlıyor

Eyyübiye’de okul yolları kışa hazırlıyor

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, 2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılının başlaması ile birlikte, Buhara Mahallesinde Milli...

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, 2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılının başlaması ile birlikte, Buhara Mahallesinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yaptırılan okulların yol ihtiyacını giderdi.

Kırsal ve şehir merkezi ayrımı yapmadan çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçenin birçok bölgesinde alt yapısı tamamlanmış yollara kilitli parke döşeme yaparak vatandaşların hizmetine sunmayı sürdürüyor. Bir yandan stabilize yol yapım, bakım onarım diğer yandan da kilitli beton parke taşı döşeme çalışmalarını sürdüren ekipler, yolları kış aylarına hazır hale getiriyor. Çalışmalarını belirlenen program ve talepler doğrultusunda gerçekleştiren ekiplerin son durağı ise Buhara Mahallesi oldu. Bölgede, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan ve bu yıl eğitim-öğretim sezonunu açan okulların yolları, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kilitli beton parke taşı ile döşendi. Eyyübiye Belediyesi Fen Müdürlüğüne bağlı ekipler, 2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılının başlaması ile birlikte Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Buhara Mahallesinde yapılan ve yaklaşık 10 bin öğrencinin öğrenim gördüğü eğitim kampüsü olarak tabir edilen okul yollarında,30 bin metre karelik alanda kilitli beton parke taşı döşeme işleminin sonuna geldi. Buhara Mahallesinde yapımı biten ve Şanlıurfa'nın en büyük eğitim tesisi olarak adlandırılan eğitim kampüsü, Balıklıgöl İmam Hatip Ortaokulu, Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu, Halilurrahman Ortaokulu, Gazi Anadolu Lisesi, Buhara Anadolu Lisesi, Atatürk Anadolu Lisesi ve Şehit Abdülkadir Oğuz Anadolu İmam Hatip Lisesini barındırıyor.

Mahallelerinde yapılan çalışmalardan dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'ye teşekkür eden Mahalle Muhtarı Hasan Kaya," Öncelikle Buhara Mahallesine yapılan bu büyük tesiste emeği geçen Milli Eğitim Bakanımıza, Milli Eğitim Müdürümüze emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Yeni yapılan bu okullarımızın etrafında yaklaşık olarak 30 bin metre karelik kilitli parke taşı döşeme işi Eyyübiye Belediyemize bağlı Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılmaktadır. Başta Sayın Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci beye ve ekiplerine yaptıkları çalışmalardan dolayı mahallelim adına teşekkür ederim" diye konuştu.

Eyyübiye’de okul yolları kışa hazırlıyor

Eyyübiye’de okul yolları kışa hazırlıyor

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.