Ezine Pınarbaşı Köyü

Ezine Pınarbaşı Köyü

Pınarbaşı Köyü haberleri, Ezine Pınarbaşı köyü güncel son dakika gelişmeleri, Pınarbaşı köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Ezine Çanakkale Köyleri Arasında yer alan Pınarbaşı köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Ezine Pınarbaşı köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Pınarbaşı köyü son dakika gelişmeleri, Pınarbaşı köyüne özgü yemekler, Ezine Pınarbaşı köyünün tarihi, Pınarbaşı köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Pınarbaşı köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Pınarbaşı, Ezine  Çanakkale ilinin Ezine ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Pınarbaşı Köyü Resimleri ve Pınarbaşı köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Ezine Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Ezine  Çanakkale Arası Kaç Km? Ezine Hava Durumu? Ezine  Çanakkale Köyleri ve Ezine Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Ezine Çanakkaleli iseniz Ezine  Çanakkale Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Ezine  Çanakkaleli Ünlüler arasında Ezine Pınarbaşı Köyünde doğan biri var mı? Ezine Doğumlu Ünlüler Kimler?

Pınarbaşı,  Çanakkale ilinin Ezine ilçesine bağlı bir mahalledir.Köy, kaynak sularının (pınarların) başına kurulmuş olmasından dolayı adını buradan aldığı bilinmektedir.Çanakkale iline 100 km, Ezine ilçesine 20 km uzaklıktadır.Köyde ilköğretim okulu vardır. Köyün içme suyu şebekesi yoktur .kanalizasyon şebekesi yok. PTT şubesi yoktur ancak PTT acentesi vardır. Sağlık ocağı ve sağlık evi vardır. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

 

 

 

 

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.