Ezine Sarısöğüt  Köyü

Ezine Sarısöğüt Köyü

Sarısöğüt Köyü haberleri, Ezine Sarısöğüt köyü güncel son dakika gelişmeleri, Sarısöğüt köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Ezine Çanakkale Köyleri Arasında yer alan Sarısöğüt köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Ezine Sarısöğüt köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Sarısöğüt köyü son dakika gelişmeleri, Sarısöğüt köyüne özgü yemekler, Ezine Sarısöğüt köyünün tarihi, Sarısöğüt köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Sarısöğüt köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Sarısöğüt, Ezine  Çanakkale ilinin Ezine ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Sarısöğüt Köyü Resimleri ve Sarısöğüt köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Ezine Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Ezine  Çanakkale Arası Kaç Km? Ezine Hava Durumu? Ezine  Çanakkale Köyleri ve Ezine Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Ezine Çanakkaleli iseniz Ezine  Çanakkale Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Ezine  Çanakkaleli Ünlüler arasında Ezine Sarısöğüt Köyünde doğan biri var mı? Ezine Doğumlu Ünlüler Kimler?

Sarısöğüt,  Çanakkale ilinin Ezine ilçesine bağlı bir mahalledir.Çanakkale iline 55 km, Ezine ilçesine 8 km uzaklıktadır.Köyün eski adı Araplar köyüdür.Köyde ilköğretim okulu vardır. Köyün içme suyu şebekesi vardır. kanalizasyon şebekesi vardır. PTT şubesi yoktur ancak PTT acentesi vardır. Sağlık ocağı ve sağlık evi vardır. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

 

 

 

 

 

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.