Facebook Simgelerini Yeniliyor!

Facebook Simgelerini Yeniliyor!

Popüler sosyal medya platformu Facebook, web sitesi üzerindeki simgeleri yavaş yavaş değiştirmeye başladı. Yeni Facebook simgeleri modern tasarım anlayışı ile harmanlanmış.

Büyük firmalar için tasarımda köklü bir değişiklik yapmak çok kolay değildir. Hatrı sayılır büyüklüğe sahip kullanıcıya sahip olan kuruluşlar, yeni tasarımları ile alacakları tepkiyi önceden bilemediği için büyük bir kumardır tasarım değişikliği. Bu olumsuzlukları göze alan Instagram hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz aylarda baştan aşağı yenilenmişti.

Facebook'un sahibi olduğu Instagram, yeni tasarımı ile çok eleştirilmiş ancak kullanıcılar çabucak bu tasarıma adapte olmuştu.

Facebook da yenilenmesi gerektiğinin farkına vardı. Tasarım değişikliğine simgelerinden başlayan Facebook, anasayfanın sol bölümünde yer alan simgeleri modern tasarım anlayışına uygun bir şekilde değiştirdi. Henüz herkese sunulmayan bu değişikliğin kademeli olarak verilmesi bekleniyor.

Değişen simgeler arasında şimdilik; Fotoğraf/Video, Fotoğraf Albümü, Haber Kaynağı, Mesajlar, Etkinlikler, Kaydedilenler, Sayfalar ve Gruplar yer alıyor. Bu simge değişikliğinin daha sonra Facebook'un diğer bölümlerine de yansıması bekleniyor.

facebook.jpg

yazarEnder Öztürk

SDN-ShiftDelete.net

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.