Fall Guys  oyunu 7 milyondan fazla kopya satmayı başardı

Fall Guys oyunu 7 milyondan fazla kopya satmayı başardı

Devolver Digital, Fall Guys: Ultimate Knockout'un bu ayın başındaki lansmanından bu yana PC'de 7 milyondan fazla kopya sattığını duyurdu. Peki Fall Guys oyunu nedir, sistem gereksinimleri ve boyutu ne kadardır? İşte tüm detaylar...

Devolver Digital tarafından PC ve PS4 için çıkış yapan bir battle royal oyunu, dünya çapında trend oldu. İlk 24 saatte 1,5 milyondan fazla satan oyun, PC de 7 milyondan fazla kopya sattı.  Twitch kategorilerinde en çok yayınlanan ve izlenen 3. oyun oldu.

Fall Guys nasıl bir oyun?

Battle Royal günümüzde çok popüler, alıştığımızın aksine silahlar yerine eğlenceli parkurların olması ise oyunu çekici hale getirdi. 60 oyuncu ile başlayan oyunda engellerle, çarpan pervanelerle ve yükseklikle savaşıyorsunuz. Ve de birbirini tutan ve oynamanıza engel olan oyuncular var. Mekaniklerin buna izin vermesinin sebebi ise takım yarışlarında başarılı olabilmek. Eğlenmek için tercih edilebilecek oyunlardan biri olması sebebiyle çok tercih edildiği de söyleniyor.Tabi, parkurda olur olmadık engeller biraz hırslanmanıza sebep olabilir. Human Fall Flat oyununun battle royal versiyonu olarak da düşünülebilir. Elbette farklılıklar çok fazla. Oyun içerisinde renkli ve eğlenceli parkurlar yer alıyor. Efekt ve müzikler çok başarılı. Temel kontrolleri basit. Fazla oyuncu olduğu için bazı sunucu sorunları ile karşılaşabilirsiniz fakat bunlar şu an geliştiriliyor.

Fall Guys Sistem Gereksinimleri

MİNİMUM:

  • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10 64bit only
  • İşlemci: Intel Core i5 or AMD equivalent
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GTX 660 or AMD Radeon HD 7950
  • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
  • Depolama: 2 GB kullanılabilir alan

Fall Guys tanıtım fragmanı

Oyun ve Teknoloji Editörü
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.