Fatsa Yalıköy Köyü

Fatsa Yalıköy Köyü

Yalıköy Köyü Haberleri, Fatsa Yalıköy Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Yalıköy Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Ordu Köyleri Arasında Yer Alan Yalıköy Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

Fatsa Yalıköy köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Yalıköy köyü son dakika gelişmeleri, Yalıköy köyüne özgü yemekler, Fatsa Yalıköy köyünün tarihi, Yalıköy köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Yalıköy köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Yalıköy , Ordu'nun Fatsa ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Yalıköy  Köyü Resimleri ve Yalıköy  köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Fatsa Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Fatsa Ordu Arası Kaç Km? Fatsa Hava Durumu? Ordu Köyleri ve Fatsa Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Ordulu iseniz Ordu Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Ordulu Ünlüler arasında Fatsa Yalıköy Köyünde doğan biri var mı? Fatsa Doğumlu Ünlüler Kimler?

Yalıköy , Ordu ilinin Fatsa ilçesine bağlı bir köydür.

Yalıköy, ekmek ve köftesiyle ünlü, Ordu ili Fatsa ilçesi'ne bağlı bir sahil kasabası.Eski Samsun-Ordu karayolu üzerinde bulunmakla birlikte yapımı 2008'de Karadeniz Sahil Yolu'nun tamamlanmasıyla bu kasaba yol dışında kalmıştır.

Geçim kaynakları başlıca fındık, balıkçılık ve mısırdır. Karadeniz sahilinde ve rakımı yüksek olduğundan harika doğa manzaraları ile turistik bir mahalledir. Ancak potansiyeli yeterince değerlendirilememektedir.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.