Fatsa’da Feci Kaza

Fatsa’da Feci Kaza

Ordu’nun Fatsa İlçesi’nde Ordu’nun Fatsa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yolcu otobüsüyle minibüs çarpıştı. Kazada 3 kişi öldü 11 kişi de yaralandı. Kaza öğle saatlerinde meydana geldi. Samsun’dan Giresun istikametine giden Adil Yenig

Ordu’nun Fatsa İlçesi’nde Ordu’nun Fatsa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yolcu otobüsüyle minibüs çarpıştı. Kazada 3 kişi öldü 11 kişi de yaralandı. Kaza öğle saatlerinde meydana geldi. Samsun’dan Giresun istikametine giden Adil Yenigün yönetimindeki 61 S 0909 yolcu otobüsü, Fatsa İlçesi Karadeniz Sahil Yolu, Dolunay Mahallesi mevkiinde, kavşaktan dönmeye çalışan Sevda Ara yönetimindeki 52 EJ 976 plakalı minibüsle çarpıştı. Metrelerce sürüklenen minibüste can pazarı yaşandı. Kazada, sürücüler ile araçlarda bulunan Veysel Kargun, Şule ve Kardelen Çekilmiş, Asuman Durmuş, Arif Kaya, Hamide Topal, Ergin Kaya, Yusuf Uyur, Devran Ara, Barış Altay, Elif Uyur, Fatma Nur Açıkgöz ile Adil Yenigün yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince Fatsa ve Ünye’deki devlet hastanelerine sevk edildi. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Sevda Ara, Elif Uyur ve Barış Altay hayatını kaybetti.
Öte yandan hastanede tedavisi devam eden 3 kişinin daha durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. (BSHA – Güncel Servis)


Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.