Fay Hattı Sorgulama Ekranı MTA, Evimizin Altından Fay Hattı Geçiyor mu?

Fay Hattı Sorgulama Ekranı MTA, Evimizin Altından Fay Hattı Geçiyor mu?

Evimizin altından fay hattı geçiyor mu? Marmara depremi ve Elazığ depreminden sonra vatandaşlar evlerinin altından fay hattı geçip geçmediğini sorgulamaya başladı? Fay hattı evimin neresinden geçiyor? Evim fay hattında mı?

Fay hattı evimin neresinden geçiyor? Evim fay hattında mı? sorularının cevabı için  Maden Tetkik Arama (MTA) fay hattı haritasını erişime açtı. Aktif fay hatları üzerinden sorgulama ekranını erişime açan MTA, nereden fay hattı geçtiğini sistem üzerinden listeliyor.

Son onbeş yılda istatistiklere göre dünyada yarım milyon insan depremler ve oluşturdukları tsunamiler sonucu hayatını kaybetmiştir. Bu nedenle fay hattı sorgulama ekranı, tehlikenin boyutlarını görebilmek için önemlidir.

Fay hattı sorgulama ekranı, deprem sonrasında sarsıntı hisseden ya da deprem haberlerini okuduktan sonra muhitinde fay hattı bulunup bulunmadığını merak eden pek çok kişinin en çok merak ettiği konu. Fay hatları nereden geçiyor ve Türkiye fay hattı haritası sorgularına da cevap veren 2020 fay hattı sorgulama ekranı, internet üzerinden görüntülenebiliyor.

EVİMİZİN ALTINDAN FAY HATTI GEÇİYORMU? SORGULAMA EKRANI

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
1
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.