Fb Üniversitesi Akademik Yılı Açılış Töreni

Fb Üniversitesi Akademik Yılı Açılış Töreni

Fenerbahçe Üniversitesi’nde 2019-2020 akademik yılı töreni düzenlendi. Fenerbahçe Üniversitesi’nin 2019-2020 eğitim öğretim dönemi başlangıç töreninde Fenerbahçe Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Hüseyin Bozkurt, Fenerbahçe Spor Kulübü

Fenerbahçe Üniversitesi’nde 2019-2020 akademik yılı töreni düzenlendi. Fenerbahçe Üniversitesi’nin 2019-2020 eğitim öğretim dönemi başlangıç töreninde Fenerbahçe Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Hüseyin Bozkurt, Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı ve FBÜ Mütevelli Heyeti Başkanvekili Vefa Küçük, Fenerbahçe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Emin Arat ile Yönetim Kurulu Üyesi Turhan Şahin de yer aldı.

Bünyesinde 5 fakülte ve 12 bölüm bulunan ve ilk kez bu yıl eğitime başlayan Fenerbahçe Üniversitesi, öğrencilerini Ataşehir kampüsünde, müzik dinletisi ile karşıladı. Konferans salonunda gerçekleştirilen ilk ders sunumunun ardından da öğrencilere oryantasyon programı verildi. Sunumu gerçekleştirilen Prof. Dr. Recep Bozdoğan’a Fenerbahçe Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Hüseyin Bozkurt bir plaket takdim etti. Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı ve FBÜ Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcısı Vefa Küçük ve Fenerbahçe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Emin Arat Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.

MEDGİCANA GRUBU TÜM İDARİ VE ÖĞRETİM KADROSUNDAKİ GÖREVLERİ ÜSTLENDİ

Fenerbahçe Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcısı Vefa Küçük, “Üniversitemiz, öğrencilerimize, öğretim üyelerine, kulübümüze ve Medicana Sağlık Grubu’na hayırlı, uğurlu olsun. 24 Kasım 2016 yılında kurulan üniversitemiz, 7 Ekim 2019 tarihinde öğretime başlıyor. Aradan geçen 3 senede önümüze çıkan zorlukları aşarak bugünlere geldik. Sayın Rektörümüz ve onunla birlikte görev yapacak öğretim üyesi ve elemanlarımızın önderliğinde 400’e yakın kaydolmuş öğrencimize ilk dersi hocalarımız verecek. Çok mutluyum. Üniversitenin kuruluşunda önceki Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım’ın ve o günkü yönetici arkadaşlarımızın çok büyük emek ve katkıları var. Onlara buradan şükranlarımı sunuyorum. Üniversitenin kuruluş aşamasından sonra ben de görev aldım. Şu anda Üniversite Mütevelli Heyeti’nde başkan yardımcılığı yapıyorum. Biz bugün burada Fenerbahçe’yi temsilen buradayız. Ağırlıklı olarak Medicana Grubu üniversitemizin bütün idari ve öğretim konusundaki görevlerini üstlendi. Biz de Fenerbahçe olarak destek olmak için buradayız.” dedi.

ÜLKENİN BİR TAKIM DEĞERLERİ VAR, BUNLARDAN BİRİ DE FENERBAHÇE

FBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Emin Arat ise, “Ülkenin bir takım değerleri var. Bunlardan biri de Fenerbahçe. Fenerbahçemiz, sportif alanda yetiştirdiği sporcularla uluslararası başarılarıyla anılıyor. Şimdi bu başarısını ek olarak eğitim alanında da gösterecek. Bizler yönetici olarak, rektör olarak görevimiz, üniversitemizi tercih eden öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirerek ülkemize ekonomik ve çeşitli alanlarda gerek özel sektörde gerek kamu sektöründe çalışacak olan değerleri ortaya koymaktır. Salt ülkemizde değil, meslek edinen kardeşlerimizi dünyanın her tarafında mesleklerini icra edebilecek derecede kalitede yetiştirme gayreti içinde olacağız. Ben bu vesileyle üniversitemizin kuruluşuna destek veren Fenerbahçe Sayın Başkan Yardımcımız Vefa Küçük’e ayrı ayrı teşekkür ederim. Bundan sonra verecekleri destekler için de şimdiden beklentilerimi beklerim.” diye konuştu.

BSHA - Bilim Sağlık Haber Ajansı

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.