Fb Yöneticisi Pekin: “Ergenekon Davası Gerekçeli Kararı’nda Da Fenerbahçemize Kumpas Kurulduğu Kayda Geçirilmiştir”

Fb Yöneticisi Pekin: “Ergenekon Davası Gerekçeli Kararı’nda Da Fenerbahçemize Kumpas Kurulduğu Kayda Geçirilmiştir”

Fenerbahçe Spor Kulübü Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Fethi Pekin, FBTV’de yayınlanan 14/16 programına konuk oldu. Ergenekon Davası Gerekçeli Kararı’nda Fenerbahçe’ye yapılan kumpasla ilgili bölümleri okuyan Pekin, “Ergenekon Davası G

Fenerbahçe Spor Kulübü Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Fethi Pekin, FBTV’de yayınlanan 14/16 programına konuk oldu. Ergenekon Davası Gerekçeli Kararı’nda Fenerbahçe’ye yapılan kumpasla ilgili bölümleri okuyan Pekin, “Ergenekon Davası Gerekçeli Kararı’nda da Fenerbahçemize kumpas kurulduğu kayda geçirilmiştir” dedi.

“8 yıldır bu konuya kırmızı çizgimiz, dedik. Fenerbahçe sütten çıkmış ak kaşık kadar temizdir, dedik. Tuzaktır, dedik. Kumpastır, dedik. Fenerbahçemizi ele geçirme, geçirilemezse yok edilmeye yönelik operasyondur, dedik” diyen Pekin, “Uzun lafın kısası dün açıklanan Ergenekon Davası Gerekçeli Kararı’nda da Fenerbahçemize kumpas kurulduğu kayda geçirilmiştir. Bugüne kadar dediklerimiz bu kararla tescil edilmiştir. Şimdi sizlere Gerekçeli Karardan Fenerbahçemizle ilgili bölüm 8 sayfa. Gerekçeli kararda şu tespitlere yer verilmiştir. İlgili bölümleri Gerekçeli karardan birebir okuyacağım. Dosyada Aziz Yıldırım ve arkadaşları sadece şikeyle suçlanmaktadır. Dinleme talebine açıkça şike yapmak için kurulmuş örgüt yazılsa belki hakimlerden biri fark ederek “şike suç değil” diye talebi reddedebilecektir. Ancak o tarih itibarıyla bu şekilde dinleme yapılarak belki başka bir suç da bulunacağı ihtimal ve hatta ümidi taşındığı anlaşılmaktadır. 14/04/2011 tarihi öncesindeki dinleme taleplerinin bu yönüyle de hukuku dolanan talep olduğu görülmektedir. Çalışma bu şekilde olunca sanki onlarca hukukçu görev yapsa da başta görülebilecek en önemli hukuk ihlali bile görülememiştir” diye konuştu.

BSHA - Bilim Sağlık Haber Ajansı

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.