Fb’li Erdinç: “Sabırsızım, Oynamak İstiyorum”

Fb’li Erdinç: “Sabırsızım, Oynamak İstiyorum”

Fenerbahçe’nin yeni transferi Mevlüt Erdinç, çok heyecanlı olduğunu belirterek, bu forma altında sahaya çıkmak için sabırsızlandığını söyledi. Kendisini sarı lacivertlere bağlayan sözleşmeye imza attıktan sonra FBTV mikrofonlarına konuşan mili oyunc

Fenerbahçe’nin yeni transferi Mevlüt Erdinç, çok heyecanlı olduğunu belirterek, bu forma altında sahaya çıkmak için sabırsızlandığını söyledi.

Kendisini sarı lacivertlere bağlayan sözleşmeye imza attıktan sonra FBTV mikrofonlarına konuşan mili oyuncu, “Çok heyecanlıyım. Burası çok büyük bir kulüp. Şu anda bu formanın önemini, stadın güzelliğini, taraftarın önemini çok iyi hissediyorum. Her zaman elimden gelen her şeyi yapacağım. Maç günü güzel bir heyecan olacak. Taraftar 12. oyuncu gibi. Sabırsızım. Oynamak istiyorum. Hedefim şampiyon olmak. Lige çok iyi başladık. Böyle devam etmeliyiz. İnşallah Trabzonspor karşısında da böyle devam edeceğiz.” dedi.
KAPTANI İYİ TANIYORUM, ONU ÇOK SEVİYORUM
Açıklamalarında şampiyonluk vurgusu yapan golcü isim, “Zor bir lig. Çok iyi takımlar var. Burada çok iyi transferler yapıldı. Hoca takımı çok iyi hazırladı. Ondan dolayı iyi başladık. Hedefimizi belli. Başkanın, hocanın, oyuncuların, taraftarın hedefi ortak; şampiyonluk” dedi. Kaptan Emre Belözoğlu’nu çok iyi tanıdığını ve Ersun hocayla da telefonda görüştüğünü açıklayan Mevlüt Erdinç, “Kaptanı iyi tanıyorum. Onu çok seviyorum. Ersun hocayla da telefonla görüştüm. Hazır olduğumu söyledim. Bekliyorum. Hazırım” diye konuştu.

BSHA - Bilim Sağlık Haber Ajansı

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.