Felahiye Darılı Köyü

Felahiye Darılı Köyü

Darılı köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Darılı köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Kayseri köyleri arasında yer alan Darılı köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Felahiye Darılıköyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Darılıköyü son dakika gelişmeleri, Darılıköyüne özgü yemekler, Felahiye Darılıköyünün tarihi, Darılıköyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Darılıköyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Darılı, Kayseri ilinin Felahiye ilçesine bağlı bir mahalledir.[Mahallenin] adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.Kayseri il merkezine 70 km, Felahiye ilçesine 10 km uzaklıktadır.

Darılı, Kayseri ilinin Felahiye ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Darılı Köyü Resimleri ve Darılıköyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Felahiye Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Felahiye Kayseri Arası Kaç Km? Felahiye Hava Durumu? Kayseri Köyleri ve Felahiye Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir. 

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kayserili iseniz Kayseri Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Kayserili Ünlüler arasında Felahiye Darılı Köyünde doğan biri var mı? Felahiye Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.