Felçli Geldi Yürüyerek Çıktı

Felçli Geldi Yürüyerek Çıktı

49 yaşındaki Özkan Gedikoğlu iş görüşmesindeyken beyin kanaması geçirdi. Sol tarafı felçli ve bilinci kapalı bir halde hastaneye kaldırıldı. Başarılı tedaviler sayesinde 4 gün sonra gözünü açtı, 7. günde ise yürüyerek evine gitti. Ordu’nun Fatsa İlçesi’nd

49 yaşındaki Özkan Gedikoğlu iş görüşmesindeyken beyin kanaması geçirdi. Sol tarafı felçli ve bilinci kapalı bir halde hastaneye kaldırıldı. Başarılı tedaviler sayesinde 4 gün sonra gözünü açtı, 7. günde ise yürüyerek evine gitti.
Ordu’nun Fatsa İlçesi’nde yaşayan 49 yaşındaki Özkan Gedikoğlu iş görüşmesindeyken aniden yere yığıldı. Beyin kanaması geçiren Gedikoğlu, Ordu’da özel bir hastaneye kaldırıldı. Hastanın bilinci kapalı ve sol tarafı felçli bir şekilde hastaneye getirildiğini belirten Nöroloji Uzmanı Dr. Emre Çevik; “Hasta 4 gün boyunca yoğun bakımda derin komada kaldı. Aralıksız sürekli nöbet hali olan, bilinci kapalı ve sol tarafı tamamen güçsüz olan hastaya uyguladığımız nöbet tedavisi ve beyin kanamasına yönelik kullandığımız ilaçlarla klinik yanıt aldık. Uyguladığımız bu tedaviler ile hastamız yoğun bakımda 4. gün gözlerini açtı ve kol bacak hareketlerini sağladı. 5. gün gayet sağlıklı bir şekilde servise aldık. 7. gün ise yürüyerek taburcu ettik” dedi.
“GÖZÜMÜ HASTANEDE AÇTIM”
Sağlığına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Osman Gedikoğlu da Nöroloji Uzmanı Dr. Emre Çevik ve ekibine teşekkür etti. Gedikoğlu teşekkür konuşmasında; “O sabah çok dinç uyandım, gayet neşeli bir şekilde eşimle kahvaltı yaptım ve iş görüşmesine gittim. Aniden şakak bölgemde bir sızı hissettim ve gerisini hatırlamıyorum. Gözlerimi açtığımda yoğun bakım odasındaydım. Şuan gayet iyiyim, doktorum Emre Bey benimle çok yakından ilgilendi. Felç geçirerek geldiğim bu hastaneden sapasağlam bir şekilde evime dönüyorum. Doktorum Emre Çevik’e beni sağlığıma kavuşturdukları için teşekkür ediyorum” dedi.

BSHA - Bilim Sağlık Haber Ajansı


Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.