Fenerbahçe 1 Bayern Münih 6

Fenerbahçe 1 Bayern Münih 6

Fenerbahçe Futbol A Takımı, Avrupa’da 2019-2020 futbol sezonu başlamadan önce düzenlenen en üst düzeydeki turnuva olan Audi Kupası’ndaki ilk maçında ev sahibi Bayern Münih ile karşı karşıya geldi. Allianz Arena’da oynanan karşılaşma Alman ekibinin 6-1 üst

Fenerbahçe Futbol A Takımı, Avrupa’da 2019-2020 futbol sezonu başlamadan önce düzenlenen en üst düzeydeki turnuva olan Audi Kupası’ndaki ilk maçında ev sahibi Bayern Münih ile karşı karşıya geldi.
Allianz Arena’da oynanan karşılaşma Alman ekibinin 6-1 üstünlüğüyle sonuçlandı.

Bayern Münih’in gollerini 22. dakikada Renato Sanches, 28. dakikada Leon Goretzka, 31, 43 (P), ve 58. dakikalarda Thomas Müller ile 40. dakikada Kingsley Coman atarken; ekibin tek golünü ise 64. dakikada Max Kruse kaydetti.
Günün diğer karşılaşmasında ise İspanya temsilcisi Real Madrid ile İngiliz ekibi Tottenham karşı karşıya geldi. Rakibini 22. dakikada Harry Kane’in kaydettiği golle 1-0 mağlup eden Tottenham finale yükseldi.
Fenerbahçe turnuvanın üçüncülük/dördüncülük maçında 31 Temmuz Çarşamba günü Real Madrid’le TSİ 19.00’da karşılaşacak. Audi Cup 2019’un finalinde ise ev sahibi Bayern Münih ile İngiliz ekibi Tottenham TSİ 21.30’da karşı karşıya gelecek.(BSHA-Spor Servisi)


Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.