Fenerbahçe Beko 74-60 Bahçeşehir Koleji

Fenerbahçe Beko 74-60 Bahçeşehir Koleji

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, ING Basketbol Süper Ligi 4. hafta maçında Bahçeşehir Koleji’ni konuk etti. Rakibini 74-60 yenen Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, ligde 4’te 4 yaptı.

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, ING Basketbol Süper Ligi 4. hafta maçında Bahçeşehir Koleji’ni konuk etti. Rakibini 74-60 yenen Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, ligde 4’te 4 yaptı. Uzun bir sakatlık ve tedavi sürecinin ardından Joffrey Lauvergne parkelere döndü. 8 ay sonra takımdaki yerini alan Fransız pivot, maça da ilk 5’te başladı.

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyelerinden M. Tankut Turnaoğlu ile Esra Nazlı Ercan izledi.

İlk çeyrek skor açısından kısır geçse de, birbirinden güzel anlara sahne oldu. Derrick Williams’ın smacı taraftarları ayağa kaldırırken, Fenerbahçe Beko periyodu 13-7 önde tamamladı. İkinci çeyreğin başında Berkay ve Sloukas ile farkı çift hanelere taşıyan Takım, Ahmet Düverioğlu ile pota altında etkili oldu ve soyunma odasına 33-26 önde gitti.

Üçüncü çeyrekte vites yükselten Obarovic’in öğrencileri, bulduğu arta arda basketlerle 45-30 öne fırladı.(06:55) Skor üstünlüğünü koruyan ve son çeyreğe 55-41üstün giden Takım, Westermann’ın önce blok sonra asistiyle farkı 20’ye çıkardı. (61-41) Topu çemberden geçiren isimse Lauvergne oldu. Genç oyunculardan Ergi Tırpancı, Ekrem Sancaklı ve İsmail Karabilen’in de süre aldığı maçı Fenerbahçe Beko, 74-60 kazandı.

Öte yandan maçın devre arasında işitme engelli bir taraftar, kız arkadaşına evlenme teklifi etti. Bu anlar renkli görüntülere sahne oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.