Fenerbahçe Beko Lige Galibiyetle Başladı

Fenerbahçe Beko Lige Galibiyetle Başladı

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, Basketbol Süper Ligi ilk hafta maçında sigortam.net İTÜ Basketbol’a konuk oldu. Baştan sona üstün oynadığı maçı 90-57 kazanan Fenerbahçe Takımı, lige galibiyetle başladı. Fenerbahçe Beko’nun Fransız oyuncusu Nando D

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, Basketbol Süper Ligi ilk hafta maçında sigortam.net İTÜ Basketbol’a konuk oldu. Baştan sona üstün oynadığı maçı 90-57 kazanan Fenerbahçe Takımı, lige galibiyetle başladı.

Fenerbahçe Beko’nun Fransız oyuncusu Nando De Colo kaydettiği 21 sayıyla maçın skoreri olurken; Luigi Datome 14, Melih Mahmutoğlu da 13 sayıyla galibiyete önemli katkı verdi. Ayhan Şahenk Spor Salonu’nda oynanan maça Fenerbahçe Basketbol Takımı; Derrick Williams, Ahmet Düverioğlu, Luigi Datome, Leo Westermann, Nando De Colo beşiyle başladı. Nando De Colo’nun kaydettiği 5-0’lık seriyle başlayan karşılaşmada skor 7-7’de eşitlendi. Derrick Williams ve Luigi Datome’nin basketleriyle süren oyunda televizyon molasına ise 9-12’lik skorla gidildi. İlerleyen bölümde fark 2 sayıya inince koç Obradovic’ten mola geldi: 13-15. Karşılıklı sayıların ardından periyot 15-19 Fenerbahçe Takımının üstünlüğüyle tamamlandı.

AGRESİF OYUN

İkinci periyotta televizyon molasına 15-21’lik skorla gidildi. Mola dönüşü Ali Muhammed’in basketleriyle farkı çift hanelere çıkaran Fenerbahçe Beko; Ahmet Düverioğlu, Melih ve Westermann’ın da sayı katkılarıyla soyunma odasına 25-41 önde gitti. Melih Mahmutoğlu’nun açılışını üçlükle yaptığı ikinci yarıda televizyon molasına Nando De Colo ve Ahmet’in de sayı katkısıyla 35-48 önde girdi. Periyodun kalan bölümünde hücumdaki agresif oyununu sürdüren ekip, final periyoduna 41-60 önde girdi. Skor ve oyun üstünlüğünü dördüncü periyotta da sürdüren Fenerbahçe Beko, maçı 90-57 kazandı.

BSHA - Bilim Sağlık Haber Ajansı

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.