Fenerbahçe Beko Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı

Fenerbahçe Beko Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı

Fenerbahçe Beko Basketbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarına Metro Enerji Spor Salonu’nda yaptığı antrenmanla başladı. Yeni sezonun ilk antrenmanında Başkan Vekili Semih Özsoy ile Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Kemal Danabaş, Simla Türker Bayazıt, Burak Ça

Fenerbahçe Beko Basketbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarına Metro Enerji Spor Salonu’nda yaptığı antrenmanla başladı.

Yeni sezonun ilk antrenmanında Başkan Vekili Semih Özsoy ile Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Kemal Danabaş, Simla Türker Bayazıt, Burak Çağlan Kızılhan, Alper Pirşen ve Esra Nazlı Ercan takımımı yalnız bırakmadı. Antrenman öncesinde Başantrenör Zeljko Obradovic ve Genel Menajer Maurizio Gherardini, saha ortasında oyuncularla ve teknik heyetle kısa bir toplantı yaptı. Ardından Beko tarafından hazırlanan pasta, Yönetim Kurulu Üyeleri ve sponsorların da katılımıyla kesildi ve toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi. Başantrenör Zeljko Obradovic yönetimindeki sezonun ilk antrenmanında yeni transferlerimizden Leo Westerman, Derrick Williams ve Berkay Candan ile Ali Muhammed, Egehan Arna, Joffrey Lauvergne, Nikola Kalinic, Jan Vesely, Tarık Biberovic, Efe Ergi Tırpancı ve Ekrem Sancaklı’nın yanı sıra Genç Takım oyuncuları David Sarper Mutaf, Saadettin Donat, Yiğit Onan ve İsmail Karabilen yer aldı. Milli takımlarda bulunan Melih Mahmutoğlu, Gigi Datome, Ahmet Düverioğlu, Kostas Sloukas ve Nando De Colo idmanda yer almazken, bu sporcuların yerine Ivan Buva, Vladimir Stimac, Carl Engstrom, Milan Acimovic, Cukle Fedja, Burak Eşlik ve Oğuz Savaş antrenmana katıldı.
BOL KUPALI BİR SEZON DİLİYORUM
Obradovic de çalışmalar öncesinde “Sezona yeni başladık. Herkesle durumu değerlendirip ona göre çalışmalara başlayacağız. Her sene olduğu gibi ilk saniyeden itibaren ciddiyetle ilerleyeceğiz. Adım adım ilerleyeceğiz” diye konuştu. Takım Menajeri Cenk Renda, “Bu oyuncular 13 Eylül’e kadar bizimle olacaklar. 13’ünden itibaren milli takımdaki oyuncuların katılımı ile tam kadro olacağız. Sakatlıksız, bol kupalı bir sezon diliyorum” diye konuştu.


Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.