Fenerbahçe Üniversitesi İzmir’de Tanıtıldı

Fenerbahçe Üniversitesi İzmir’de Tanıtıldı

Fenerbahçe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Rıza Büyükuslu üniversite bölümlerinin tanıtımı için İzmir’de öğrenci organizasyonlarıyla bir araya geldi. Program kapsamında ekim ayında ilk öğrencileri ile eğitim-öğretime başlayacak olan Fenerbahçe Üniversi

Fenerbahçe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Rıza Büyükuslu üniversite bölümlerinin tanıtımı için İzmir’de öğrenci organizasyonlarıyla bir araya geldi.
Program kapsamında ekim ayında ilk öğrencileri ile eğitim-öğretime başlayacak olan Fenerbahçe Üniversitesi ve üniversitenin akademik kadrosu üniversite adayı öğrencilere tanıtıldı. Bünyesinde Spor Bilimleri (Antrenörlük Bölümü), Sağlık Bilimleri (Beslenme ve Diyetetik, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Hemşirelik Bölümleri), Mühendislik ve Mimarlık (Bilgisayar Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümleri), İletişim (Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Radyo, Televizyon ve Sinema, Yeni Medya Bölümleri ) ve İktisadi ve İdari Bilimler (Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Uluslararası Finans Bölümleri) Fakülteleri bulunan üniversite ilgili Rektör Prof. Dr. Ali Rıza Büyükuslu’nun gerçekleştirdiği bilgilendirme toplantıları oldukça verimli geçerken, üniversitenin yüksek burs oranları, dijital dönüşüm felsefesi, akademik alt yapı imkanları ile sosyal yaşam olanakları hakkında ayrıca bilgi paylaşımı yapıldı. (BHSA-Spor Servisi)

 


Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.