Fenerbahçe Üniversitesi Tüsiad İşbirliği

Fenerbahçe Üniversitesi Tüsiad İşbirliği

7  Ekim 2019 tarihinde eğitime başlayacak Fenerbahçe Üniversitesi’nin sanayi ile işbirliği çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Fenerbahçe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Rıza Büyükuslu ve Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr.

7  Ekim 2019 tarihinde eğitime başlayacak Fenerbahçe Üniversitesi’nin sanayi ile işbirliği çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Fenerbahçe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Rıza Büyükuslu ve Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğretim üyesi Elif Çaloğlu Büyükselçuk TÜSİAD Genel Sekreteri Dr. Bahadır Kaleağası’nı ziyaret etti. Taraflar işbirliklerini değerlendirdi.

Dijital dönüşümü yönetecek geleceğin küresel lider ve yöneticilerini yetiştirme vizyonuyla bilimsel faaliyetlerine başlayan Fenerbahçe Üniversitesi ve iş dünyasının lider kuruluşu TÜSİAD ile yapılan toplantıda dijital teknoloj, proje bazlı ortak çalışmalar, Avrupa Birliği projeleri ve üniversite bünyesinde faaliyet gösteren ve iş dünyasına yönelik sertifika eğitimleri yapan Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi-Dijital Dönüşüm Akademisi çerçevesinde yapılacak iş birlikleri değerlendirildi. Oldukça verimli geçen toplantıda TÜSİAD’ın yeni dünya düzeninin öngördüğü ve iş dünyasının talep ettiği formatta insan kaynağı yetiştirmesi, yeni yetenek ve beceri düzeyinin geliştirilmesi konularıyla birlikte staj ve mezuniyet sonrası iş imkânları konularında görüş alışverişinde bulunuldu.


Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.