Festivalin tadını en çok onlar çıkardı

Festivalin tadını en çok onlar çıkardı

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 3. Trakya Bağbozumu ve Ekoloji Festivali en çok çocukları sevindirdi.

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 3. Trakya Bağbozumu ve Ekoloji Festivali en çok çocukları sevindirdi.

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Trakya Bağbozumu ve Ekoloji Festivali birçok etkinliğe ev sahipliği yaptı. Ancak en çok ilgi gören etkinlikler sahil dolgu alanda kurulan çocuklara yönelik atölyeler oldu.

Hem eğlendiler hem de el becerilerini geliştirdiler

Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Kulübü tarafından organize edilen programlar kapsamında çocuklara yönelik birçok etkinlik düzenlenirken festivalde en çok eğlenenler de çocuklar oldu. Çocuklar atölyelerde çim adam, kitap ayracı yapmayı, geri dönüştürülebilir malzemelerden kuş yuvası, kalemlik gibi gereçler yapmayı öğrenerek hem eğlendiler hem de el becerilerini geliştirdiler. Çim adam, tohum bombası, kitap ayracı ve ekolojik baskı atölyeleri 4-14 yaş arası çocuklara festival boyunca hizmet verdi.

Hayal kahramanları ile oyun oynayıp fotoğraf çektirdiler

Çocuklar, 3 gün süren etkinlikler boyunca Mutlugiller, Minyonlar, Örümcek Adam, Batman, Karlar Kraliçesi'nden Prenses Elsa gibi hayal kahramanlarının yanı sıra, uzun bacak, kanguru ayak gibi animatörlerle çeşitli oyunlar oynadılar ve bol bol fotoğraf çektirdiler.

Başkan Eşkinat atölyeleri ziyaret etti

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile birlikte 3. Trakya Bağ Bozumu ve Ekoloji Festivali kapsamında düzenlenen çocuk atölyelerini ziyaret etti. Çocukların ürettiği materyalleri inceleyen Eşkinat, çocuklarla tek tek ilgilenerek hepsini kutladı. Çocuklar da festival içinde kendilerine geniş alan ayrıldığı ve 3 gün boyunca doyasıya eğlenme fırsatı buldukları için Başkan Eşkinat'a teşekkür etti.

Konuyal ilgili açıklamada bulunan Eşkinat, "Çocuklarımıza çok önem verdiğimizi her fırsatta dile getiriyoruz. Her etkinliğimizde mutlaka çocuklarımızı da işin içine dahil etmeye, onlara uygun programları eklemeye gayret ediyoruz. 3. Trakya Bağ Bozumu ve Ekoloji Festivali'nde de onları unutmadık. Bundan sonraki etkinliklerimizde de çocuklarımızla bir arada olmak için imkanlarımızı sonuna kadar değerlendireceğiz" diye konuştu.

Festivalin tadını en çok onlar çıkardı

Festivalin tadını en çok onlar çıkardı

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.