Filinta 45. Bölüm Fragmanı yayınlandı-İzle 5 Şubat Cuma

Filinta 45. Bölüm Fragmanı yayınlandı-İzle 5 Şubat Cuma

5 Şubat 2016 Cuma Filinta 45. Bölüm Fragmanı İzle, Filinta 45. Bölüm Fragmanı Youtube İzle, Filinta 45. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Filinta 45. Bölümde izleyicileri bekleyen sürpriz ne ?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Filinta 45.Bölüm fragmanı yayınlandı mı? İzleyicileri bekleyen sürpriz gelişme ne? Filinta 45.Bölüm ile Cuma akşamı heyecan dorukta olacak.Filinta 45.Bölüm fragmanıda yayınlandığı gibi sitemizde paylaşılacaktır.

 

Filinta dizisinde yaşanacak büyük gelişme ne ? Bu haftaki bölümde de yine nefesler kesilecek mi? Filinta dizisindeki çekişmelerin galibi kim olacak ? Merakla izlenen Filinta dizisinde bu hafta hangi karmaşık olaylar çözümlenecek ?

 
 
 
Flinta dizisinin yeni bölümü olan 45. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Filinta, yeni bölümleriyle salı günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. TRT 1'de yayınlanan Flinta 45. Bölüm yeni fragman izle…
 
 

FİLİNTA MIUSTAFA 44.BÖLÜM İZLE

FİLİNTA’DA BÜYÜK OPERASYON

ES Film’in yapımcılığında çekilen TRT’nin sevilen dizisi Filinta ‘Bin Yılın Şafağında’  bu hafta Osmanlı için akıl sınırları zorlayan büyük operasyonlar, Yüce Meclisin yarattığı oyunlarla bezenmiş gerilim dolu sahneler ve hiç umulmadık aşk itiraflarının yer aldığı bir bölüm yaşanacak.  

Yönetmenliğini Osman Kaya’nın yaptığı,  29 Ocak Cuma günü yayınlanacak 44. bölüm itibariyle senaryosunu Ali Can Yaraş’ın yazmaya başladığı Filinta ‘Bin Yılın Şafağında’ dizisinde, seyirciyi koltuğundan bir dakika olsun ayrılamayacakları nefis bir bölüm bekliyor… İşte bu hafta olacaklar:  

Çeçen lider Şeyh Bender’in İstanbul'u ziyareti sırasında iki kez suikast girişiminden sonra Padişah, saraydan biri ya da birilerinin Kardeşler Teşkilatına ve Yüce Meclise bilgi sızdırdığı, İstihbaratın kuvvetlendirilmesi gerektiği konusunda iyice uyanmıştır.  Bu hainleri ortaya çıkartması için Filinta Mustafa’yı görevlendirecektir.  Ve bu istihbarat konusunda Padişah’ın yakınları dahi Filinta Mustafa, Ruhi Paşa ve Bıçak Ali tarafından sorgulanacaktır. Bu sorgu çok ilginç sonuçlar doğuracaktır…

Farah ise Bimar Aceze Vakfıyla ilgili önemli bir ipucu yakalayacaktır. Bu konuda birlikte hareket edeceği kişi Filinta Mustafa olacaktır…

Bıçak Ali, büyük bir operasyon için Osmanlı topraklarından uzaklaşacaktır.  Bu operasyonun önemi Osmanlı topraklarına göz koyan ve rahatça sınırlar içinde saldırı, suikast ve oyunlar oynayan milletler için büyük bir gözdağı verecek bir tehdit oluşturacaktır.

Yüce Meclisin başı Efendi Kenan Miloş, köşeye sıkıştığını düşünerek kozlarını büyük oynamaya karar verecektir. Ve ne pahasına olursa olsun başarıyı istediği plana, başarısından emin olmadığı Efendi Cemil’i kenarda tutup, Padre Celal’e büyük yetki vererek gerçekleştirmek isteyecektir.

Gizli Teşkilatı, devletin içine sızmış hainlere ulaştıracak şifreler sayesinde büyük, gerilimli ve zamanla yarışılan bir operasyon bekliyor. Filinta Mustafa ve Gizli Teşkilat ekibi acaba bu zamanı doğru kullanıp hedefe ulaşabilecek mi?  

Tüm bunlar olurken Mustafa, karısı Leyla’ya büyük haksızlık yaptığını düşünecek ve bir adım atacaktır. Fakat bu sıcak temas yerini bir anda herkesi şaşırtacak bir gerilime bırakacaktır. Farah’ı, Padre Celal’i ve çiftimizi de işin içine katacak büyük itirafların, çok büyük bir sırların ve dahasının ortaya çıkacağı 44. bölümüyle Filinta ‘Bin Yılın Şafağında’  29 Ocak Cuma akşamı 20.00 TRT1’de!

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.