Filthy Rich 1. Sezon 6. Bölüm Fragmanı İzle

Filthy Rich 1. Sezon 6. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Filthy Rich dizisinin yeni bölümü olan 1. Sezon 6.Bölümünde neler olacak? Filthy Rich 1.Sezon 6.Bölümünü 2 Kasım 2020 (Pazartesi) tarihinde yayınlanacak.

Filthy Rich dizisinin yeni bölümü olan 1. Sezon 6.Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Filthy Rich yeni bölümleriyle pazartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Filthy Rich dizisi 1.Sezon 6.Bölüm fragman izle…

Filthy Rich Genel Hikaye | Konusu

Jeffrey Epstein basit yatırımlarla ticaret hayatına girmiş, zamanla büyüyerek en tepeye ulaşmıştır. İnanılmaz bir servete sahip olan Jeffrey, bu serveti manipülasyon ve seks ticaretini yöneterek elde etmiştir. Hakkında açılan davaları ise yine serveti ile örtbas etmiştir. Dünya çapında yaptığı manipülasyon ile kurbanlarını taciz ederek, cinsel olarak istismar ederek ve baskı göstererek elde ettiği bu servetin ve yaptıklarının bedelini anlatan bu mini dizide pedofili Jeffrey Epstein’in gerçek yüzü gösteriliyor. 2019’daki tutuklanmasına kadar olan süreci anlatan serinin yapımcılığını ise Joe Berlinger üstleniyor.

Filthy Rich 1.Sezon 6.Bölüm İzle

Filthy Rich official website: https://www.fox.com/shows/filthy-rich/

Filthy Rich 1.Sezon 6.Bölümünü pazartesi günü  The FOX kanalından izleyebilirsiniz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.