FunkNet nedir? Funknet Nasıl Alınır?

FunkNet nedir? Funknet Nasıl Alınır?

Almanya'da yaşayan insanlar için mobil internet oldukça pahalı ve sıkıntılı. Bu nedenle internet kullanıcıları sınırsız ve ucuz mobil interneti araştırıyorlar. Peki kullanıcılarına sınırsız internet sağlayan FunkNet nedir? Funknet Nasıl Alınır?

Almanya'da yaşayan veya Almanya'ya yeni taşınmış olan kullanıcılar hızlı ve sınırsız internet için araştırma yapmaya devam ediyorlar. Bu haberimizde Almanya'da kolayca ulaşabileceğiniz ve aktive edebileceğiniz FunkNet'i araştırdık. Peki FunkNet nedir? Funknet Nasıl Alınır? İşte detaylar...

Funknet sahibi olmak 4 aşamadan oluşuyor.

1- FunkNet uygulamasını indir.

2- FunkNet uygulaması üzerinden bilgilerini doldur ve Telefon Kartı Siparişi ver.

3- Telefon Kartın Gelince Aktivasyon Yap.

4- Paypal ödeme sistemini Tanımla...

FUNKNET UYGULAMASI NASIL İNDİRİLİR

FunkNet uygulamasını Google Play üzerinden aşağıdaki adresten indirebilirsiniz.

https://play.google.com/store/apps/details?id=de.freenet.funk

UYGULAMA ÜZERİNDEN FUNKNET BİLGİLERİNİ DÜZENLEME

1- Uygulamayı yükleyip açtığınızda aşağıdaki ekran karşınıza çıkacaktır. En alttaki "Will ich haben" butonuna tıklayın.

funknet1.jpeg

2- Karşınıza aşağıdaki ekran çıkacaktır. Bu ekrandan "unlimited" tarifesini seçiyoruz. Daha sonra "Weiter Geht's!" butonuna tıklıyoruz. 

funknet2.jpeg

3- Aşağıdaki ekran karşınıza çıkacaktır. Ekranda gördüğünüz gibi 4 tane aşama bulunmaktadır. Bilgilerinizi dolduracaksınız. Kartı sipariş edeceksiniz. Kart gelince aktivasyonunu yapacaksınız. Kart gönderimi ücretsiz ancak aktive ederken sizden 10 € talep ediyor. Bu bir defaya mahus alınan ücret. Daha sonra gergün sizden Paypal üzerinden 1 € alıyorlar. "Ich bin ready" butonuna tıklayarak ilerleyin.

 funknet3.jpeg

4- Bu aşamada sizden telefon numarası seçmenizi istiyor. İkinci kısma tıklayarak bir numara seçin ve onaylayarak ilerleyin.

funknet4.jpeg

5- Bu aşamada mail adresinizi girin ve şifre oluşturun. Bundan sonraki aşamada ise İsim-Soyisim-Adres-Posta Kodu- TC kimlik numaranızı giriniz.

funknet5.jpeg

Kartınızı sipariş verdikten sonra 3-4 gün içinde kartınız size ulaşacaktır. Telefon kartınızı telefona takarak Pin kodunu giriniz. Uygulamada en üstte yer alan butondan kartınızı aktif ediniz. Bu işlem için kart üzerinde bulunan barkodu taramanız yeterli olacaktır. Gelen kart üzerinde de hazır kartı nasıl aktif edeceğiniz bilgisi yer almaktadır.

 

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum