Galatasaray-Beşiktaş maçı şifresiz mi? Galatasaray-Beşiktaş hangi kanal da, saat kaçta?

Galatasaray-Beşiktaş maçı şifresiz mi? Galatasaray-Beşiktaş hangi kanal da, saat kaçta?

Galatasaray ve Beşiktaş, ezeli rekabette 347. randevuya çıkıyor. Taraftarlar Galatasaray-Beşiktaş maçı şifresiz mi? Galatasaray-Beşiktaş hangi kanal da, saat kaçta yayınlanacak? sorularını araştırıyor. Detaylar haberimizde...

Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray ile Beşiktaş derbi mücadelesinde karşı karşıya geliyor.

Türk Telekom Stadı'nda oynanacak ve hakem Abdulkadir Bitigen'in yöneteceği derbi, koronavirüs önlemleri sebebiyle seyircisiz oynanacak. Saat 19:00'da başlayacak derbi mücadelesi beIN Sport'tan canlı olarak yayınlanacak

DERBİ ŞİFRESİZ YAYINLANACAK MI?

Derbiyi heyecanla bekleyen futbolseverler, 'Galatasaray - Beşiktaş maçı şifresiz mi?' sorusuna yanıt ararken, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, yayıncı kuruluş BeIN Sports'la bu konuda görüşme halinde olduklarını belirterek, alınmış bir karar olmadığını dile getirdi.

DEKODERİ OLANLAR YARARLANACAK

beIN SPORTS Yönetimi'nin vereceği karar merakla beklenirken, yayıncı kuruluşun takınacağı tavır merak konusu.

Ancak beIN SPORTS maçları şifresiz yayınlama kararı alsa dahi, sadece evinde dekoder bulunan futbolseverler bu imkandan yararlanabilecek. Dekoder sahibi olmayan sporseverler maçları şifresiz dahi olsa izleme imkânı bulamayacak.

Tüm dünyada etkisini gösteren Koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle, Avrupa'nın önemli ligleri ertelenirken, Portekiz'de ligin yayıncısı Sport TV 2 hafta, Bundesliga yayıncısı Sky Germany ise Koronavirüsü salgını nedeniyle 3 hafta boyunca maçların şifresiz yayınlanacağını açıkladılar.

Avrupa'da bu gelişmeler yaşanırken Türkiye'de de alınan karar sonrası gözler yayıncı kuruluşa çevrildi. Sosyal medya üzerinden yayıncı kuruluşa yapılan çağrılarda insanların dışarı çıkmayıp maçları evinde izlemesi için karşılaşmaların şifresiz yayınlanması gerektiği belirtilerek, Sport TV ve Sky Germany'nin tavırları örnek gösterildi.

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.