Galatasaray Instagram’da Etkileşim Rekoru Kırdı

Galatasaray Instagram’da Etkileşim Rekoru Kırdı

DeporFinanzas’ın Mayıs 2019 incelemesine göre dünya genelinde futbol kulüpleri arasında Instagram’da en çok etkileşim alan kulüpler arasında Galatasaray, 2. sırada yer aldı. Sosyal medya iletişimini başarıyla yürüterek bu konudaki liderliğini uzun süredir

DeporFinanzas’ın Mayıs 2019 incelemesine göre dünya genelinde futbol kulüpleri arasında Instagram’da en çok etkileşim alan kulüpler arasında Galatasaray, 2. sırada yer aldı.

Sosyal medya iletişimini başarıyla yürüterek bu konudaki liderliğini uzun süredir kimselere kaptırmayan Türk sporunun öncüsü Galatasaray, elde ettiği 22. şampiyonluğunun ardından Mayıs ayında Instagram’da 77,8 milyon etkileşim alarak yeni bir rekora imza attı. Listenin başında 103 milyon etkileşim ile Barcelona bulunurken, Galatasaray 77,8 milyon ile ikinci, Liverpool 74,5 milyon ile üçüncü, Chelsea 61,9 milyon ile dördüncü, 53.9 milyon ile Juventus ise beşinci sırada yer aldı. Galatasaray, 2018 yılında dört büyük sosyal medya platformu olan YouTube, Twitter, Instagram ve FaceBook’ta rakiplerini geride bırakarak Türkiye’nin sosyal medyada en çok etkileşim alan spor kulübü olmuştu.


Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.