Galatasaray – Konyaspor Maçına Doğru

Galatasaray – Konyaspor Maçına Doğru

Galatasaray Futbol Takımı, Süper Lig Cemil Usta Sezonu açılış karşılaşmasında 25 Ağustos Pazar günü Konyaspor ile karşılaşacak. Saat 21:45’te başlayacak olan karşılaşma Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda oynanacak. GS, 2018 – 2019 sezon

Galatasaray Futbol Takımı, Süper Lig Cemil Usta Sezonu açılış karşılaşmasında 25 Ağustos Pazar günü Konyaspor ile karşılaşacak. Saat 21:45’te başlayacak olan karşılaşma Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda oynanacak.

GS, 2018 – 2019 sezonunda Süper Lig Cemil Usta Sezonu ilk hafta mücadelesinde Yukatel Denizlispor’a konuk oldu ve sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Rakip Konyaspor ise MKE Ankaragücü ile 0-0 berabere kaldı. Galatasaray – Konyaspor mücadelesini Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan’ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Esat Sancaktar yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak Kutluhan Bilgiç görev alacak. Galatasaray ile Konyaspor daha önce 40 resmi maçta kozlarını paylaştı. Bu maçlarda takımımız galibiyet sayılarında 30’a 2’lik üstünlük sağladı. 8 maç ise berabere tamamlandı. Galatasaray, bu karşılaşmalarda 82 gol kaydederken Konya ekibi 24 gol attı.


Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.