Galatasaray’da Kamp Raporu

Galatasaray’da Kamp Raporu

Şampiyon Galatasaray, 2019-2020 sezonu öncesi Avusturya’nın Seefeld kasabasında sürdürdüğü hazırlıklar kapsamındaki son antrenmanını gerçekleştirildi. Medya mensuplarına açık olarak yapılan antrenmana core stabilizasyon hareketleriyle başlandı. Daha sonra

Şampiyon Galatasaray, 2019-2020 sezonu öncesi Avusturya’nın Seefeld kasabasında sürdürdüğü hazırlıklar kapsamındaki son antrenmanını gerçekleştirildi. Medya mensuplarına açık olarak yapılan antrenmana core stabilizasyon hareketleriyle başlandı. Daha sonra koordinasyon sürat çalışması yapıldı. Antrenmanın devam eden bölümünde gruplar hâlinde beşe iki pas çalışması gerçekleştirildi. Ana bölümde ise teknik direktör Fatih Terim yönetiminde taktik oyun oynandı. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.
Takım, Avusturya kampının son gününde Fransa’nın Bordeaux ile özel maçta karşılaşacak. Innsbruck kentinde bulunan Tivoli-Neu Stadı’ndaki mücadele, yerel saatle 16.30’da (TSİ 17.30) başlayacak.(BSHA-Spor Servisi)


Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.