Gasp ve darp anı kamerada

Gasp ve darp anı kamerada

Konya'da iki kişinin, daha önce aralarında husumet bulunan kişiyi darp ederek cep telefonunu ve 2 bin lirasını gasp ettikleri anlar güvenlik kameralarına...

Konya'da iki kişinin, daha önce aralarında husumet bulunan kişiyi darp ederek cep telefonunu ve 2 bin lirasını gasp ettikleri anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, yaklaşık 1 hafta önce gece saatlerinde merkez Karatay ilçesi Ulubatlı Hasan Mahallesi'nde bulunan bir apartmanının bahçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ş.E. ve S.Y., daha önce aralarında husumet bulunduğu öğrenilen Mevlüt K. ile sokak üzerinde karşılaştı. Selamlaşan ikili daha sonra sohbet etmeye başladı. Bu sırada henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Mevlüt K. olay yerinden kaçarak oturduğu apartmanın bahçesine girdi. Bunun üzerine Ş.E. ve S.Y., Mevlüt K.'yi peşinden gelerek apartman girişinde yakaladı. Burada Ş.E. ve S.Y., Mevlüt K.'yı darp ettikten sonra iddiaya göre cep telefonunu ve 2 bin lirasını aldı. Yaşadığı olay sonrası polise giderek şikayetçi olan Mevlüt K.'nın ifadesi doğrultusunda Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Apartman girişindeki güvenlik kameralarına ait görüntüleri inceleyen polis, şüphelileri tespit ettikten sonra geçtiğimiz pazartesi günü yakalanarak gözaltına alındı. İfadeleri alınmak üzere Asayiş Şubesine getirilen şüphelilerden S.Y.'nin suçlamaları kabul etmediği öğrenildi. S.Y. ifadesinde arkadaşı Ş.E.'nin adres sormak için araçtan indiğini ve biriyle sarıldıktan sonra tartışmaya başladığını ve sonrasından kendisinin de kavgaya dahil olduğunu söylediği öğrenildi.

Adres sormak için indiği an görmüş

Şüphelilerden Ş.E. ise ifadesinde araçla giderken adres sormak için aşağı indiğini ve Mevlüt K. ile karşılaştığını söyleyerek, "Bir adres sormak için araçtan indim. Sonra daha önceden aramızda para meselesi yüzünden alacak bulunan Mevlüt'ü gördüm. Sonra kaçtı ben de kovalayıp yakaladım. Sonra da olay oldu" dediği ileri sürüldü.

Olay anı güvenlik kamerasında

Ş.E. ve S.Y. ile Mevlüt K. arasında çıkan kavga anı apartmanda bulunan güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde Mevlüt K.'nın apartman içerisine kaçtığı ve Ş.E. ile S.Y.'nin gelerek Mevlüt K.'yi darp ederek apartmandan çıkardıkları görülüyor. Şahısların daha sonra apartmandan uzaklaştırdıkları Mevlüt K.'yi darp ettikleri görülüyor.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen S.E. ve S.Y. çıkarıldıkları mahkemece "yağma" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gasp ve darp anı kamerada

Gasp ve darp anı kamerada

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.