Gazeteci Dilek Acar Güleç’e Tehdit İddiası! 

Gazeteci Dilek Acar Güleç’e Tehdit İddiası! 

Yıllardır bölgenin sorunlarını dile getiren Yerelgüç Genel Yayın Yönetmeni Dilek Acar Güleç, İzmir Damızlık ve Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkan Başkanı Ahmet Kocaağa’nın adamları tarafından tehdit edildiğini öne sürdü....

Yıllardır bölgenin sorunlarını dile getiren Yerelgüç Genel Yayın Yönetmeni Dilek Acar Güleç, İzmir Damızlık ve Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkan Başkanı Ahmet Kocaağa’nın adamları tarafından tehdit edildiğini öne sürdü.  Acar, konuyla ilgili Ödemiş Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunurken, İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nin konu hakkında çalışma başlattığı öğrenildi. 

“ÜRETİCİDEN YANA OLUNCA KARALAMAYA ve  İFTİRAYA BAŞVURDULAR”

Konu hakkında Bilim ve Sağlık Haber Ajansına açıklama yapan  Dilek Acar Güleç, “1 yıldır Küçük Menderes Havzası’n da yayın yapan Yerelgüç olarak günlük yayın akışımızı sürdürüyoruz. İzmir Damızlık ve Sığır Yetiştiricileri Birliği seçim sürecinde yerelgüç olarak duyuru ve haberlerinin yayınlanmasını talep eden ve yardımcı olmalarımızı isteyen Tuncer Öztürk ve ekibinin haberlerini diğer haber siteleri gibi bizde sayfalarımızda yer veriyoruz. En son yayınladığımız 12 bin üyenin 9 bin üyesinin Küçük Menderes Havzasında olan bir birliğin önce seçimi Ödemiş’te yapılacağının duyurulması sonra İzmir’e alınması ile ilgili yazımız ve ardından büromuza Ahmet Kocaağa tarafından bizi tehdit etmesi için gönderilen kişilere verdiğimiz OLUMSUZ yanıt sonrası sosyal medya hesaplarından biz karşı tarafla anlaşmışız satın alınmışız gibi tavırlar içerisine girerek yerelgüç’ü itibarsızlaştırma ve karalama paylaşımlarında bulunmuşlardır. Bu paylaşımları yapanlar ile ilgili suç duyurusunda ayrıca bulunuldu” (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı) 

 

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.