Gebze’de Dereler Taştı, Kar Gibi Dolu Yağdı!

Gebze’de Dereler Taştı, Kar Gibi Dolu Yağdı!

Gebze’de etkili olan yağış nedeniyle dereler taştı, çayırlar göle dönüştü. Tavşanlı bölgesinde Demirciler ve Gebze arasında etkili dolu yağışına neden oldu, bir çok yer beyaza büründü. Dilovası’nda D-100 karayolunda heyelanlar meydana geldi. G

Gebze’de etkili olan yağış nedeniyle dereler taştı, çayırlar göle dönüştü. Tavşanlı bölgesinde Demirciler ve Gebze arasında etkili dolu yağışına neden oldu, bir çok yer beyaza büründü. Dilovası’nda D-100 karayolunda heyelanlar meydana geldi.

Gebze Taşköprülüler Dernek Başkanı Ali Osman Kılcan, Gebze- Tepecik arasındaki bölgenini tamamen beyaza büründüğünü, pek çok yolun ise su taşkınlarından ötürü geçit vermediğini bildirdi. Kılcan; ” Yağmurla karışık yağan dolu bölgede etkili oldu, pek çok yer beyazlar içinde kaldı. Gebze- Tavşanlı-Ballıkayalar- Demirciler-Tepecik arasındaki güzergahta araçların devam eden etkili yağmur ve dolu yağışı nedeniyle sık sık sekteye uğradığını ve geçit vermekte zorlanıldığını belirten Ali Osman Kılcan, ” Dışarıda kalan herkese Allah kolaylık versin. Sağanak yağış ve dolu çiftçimizi de olumsuz yönde etkilemiş olmaktan da korkuyoruz” diye konuştu.


Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.