Gecenin Kraliçesi 6.Bölüm fragmanı yayınlandı izle-16 Şubat Salı

16 Şubat 2016 Salı Gecenin Kraliçesi 6.Bölüm Fragmanı İzle, Gecenin Kraliçesi 6.Bölüm Fragmanı Youtube İzle,Gecenin Kraliçesi 6.Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?Gecenin Kraliçesi 6.Bölümde izleyicileri bekleyen sürpriz ne ?

Atv ekranlarının sevilen dizisi Gecenin Kraliçesi 6.bölüm fragman yayınlandı mı? İzleyicileri bekleyen sürpriz gelişme ne? Gecenin Kraliçesi 6. bölüm ile bu akşam heyecan dorukta olacak. Gecenin Kraliçesi 6. bölüm fragmanıda yayınlandığı gibi sitemizde paylaşılacaktır.

 

HEYECENLA BEKLENEN DİZİ GECENİN KRALİÇESİNDE YAŞANAN BÜYÜK OLAY NE ?

Gecenin Kraliçesi dizisinin yeni bölümü olan 6. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Gecenin Kraliçesi, yeni bölümleriyle salı günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Star tv'de yayınlanan Gecenin Kraliçesi dizisi 6. Bölüm yeni fragman izle…

Gecenin Kraliçesi dizisinde yaşanacak büyük gelişme ne ? Bu haftaki bölümde de yine nefesler kesilecek mi? Gecenin Kraliçesi dizisindeki çekişmelerin galibi kim olacak ? Merakla izlenen Gecenin Kraliçesi dizisinde bu hafta hangi karmaşık olaylar çözümlenecek ?

 

GECENİN KRALİÇESİ 3.BÖLÜM ÖZETİ

Hayatının aşkı olan Selin'i, kayınpederi Aziz'in kollarında eve geldiğini gören Kartal yıkılır. Selin'in kendisinden intikam almak için geldiğini düşündü.

Tehlikeli bir oyuna kalkıştığı için Selin'i uyardı. Çünkü Aziz, geçmişte yaşadıkları büyük aşkı öğrendiğinde, ikisini de öldürmekten çekinmeyecek kadar gözü kara biriydi.

Fakat Selin, Kartal'ın uyarılarına aldırış etmedi. Bunun üzerine Kartal, Selin'in gitmesi için, Aziz'in gerçek yüzünü gösterecek bir oyun düzenledi. Peki, sevdiği kadını korumak isteyen Kartal oyununda başarılı oldu mu? Selin'in gitmesini sağlayabildi mi?

gecenin_kralicesi-001.png

GECENİN KRALİÇESİ OYUNCULARI KİMLERDİR?

Meryem Uzerli (Selin) KİMDİR?  

12 Ağustos 1983 Almanya doğumludur. Başarılı oyuncu Schauspiel Studio Frese'de oyunculuk eğitimini tamamlamıştır. Bir çok yabancı filmde yarımdıc kadın oyuncu olarak rol alan Meryem Üzerli, 2011 - 2013 yılları arasında rol oynadığı Muhteşem Yüzyıl'da Hürrem Sultan'ı canlandırmış, bu rolüyle uzun süre adından söz ettirmiştir.

Murat Yıldırım (Kartal) KİMDİR?

 1979 Konya doğumlu türk dizi ve sinema oyuncusu olan Murat Yıldırım, Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünde eğitimini tamamlamıştır. 2008'de rol aldığı Fırtına dizisiyle adından söz ettiren başarılı oyuncu; Aşk ve Ceza, Suskunlar gibi iddialı dizilerin kadrosunda bulunmuştur.

GECENİN KRALİÇESİ 2.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI....

Uğur Polat (Aziz) KİMDİR?

 4 eylül 1961 İstanbul doğumlu deneyim oyuncu Uğur Polat, Mimar Sinan Devlet Konservatuarı bölümünden mezun olmuştur. Bir çok dalda en iyi erkek oyuncu ödülü bulunan Uğur Polat; Güz Sancısı, Yeditepe İstanbul, Beni Unutma, Salkım Hanımın Taneleri, Son Kayıp Şehir, Cinayet gibi dizilerde rol almıştır. Son olarak Ulan İstanbul dizisinde Kandemir karakterini canlandırmıştır.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar